Јас ја купив, не бев воопшто задоволна… Многу загреваше , а имам средна должина коса до градите некаде и не бев задоволна од ефектот (косата беше некако сплесната )
И јас ја купив, ја пробав еднаш набрзина и косата немаше некој волумен баш.. се надевам следниот пат ке биде поуспешен
Не знам дали сеуште бараш, јас имам долга, густа, брановидна коса. Од кога ја имам оваа, фен или пегла немам користено. На крај косата ми е мазна, мека и за брзо време се суши. Ако имаш од каде да ја купиш бидејќи во Македонија ја нема, јас ја купував од Германија. Види и рецензија на youtube, искрена препорака
Не не...јас само си кажувам за оригиналната верзија, тоа што се покажува во Македонија е некоја кинеска варијатна гарант. Јас мојата ја земав 50-тина евра
Јас купив една од Лидл, на Крест за смешна цена, и искрено се изненадив колку е добра и практична. Имам боб, над рамена и многу густа коса и за 10 минути сега ми е средена.
Со електрична четка другарувам веќе 5-6 месеци. Фен немам фатено во рака откако ја имам. Со фен, окапував сушејќи, бидејќи имам долга, густа, тешка коса, па без пола саат дување тешко да бев готова. Сега 15минути и ем сува ем средена сум.
За која четка се работи? По описов иста е и мојава коса,сега додуша малку пократка ама не знам колку би ми ја исправала косата таква четка?
Која е разликата помегу обичната и ротирачка четка? Имам обична ама не ја користам баш многу време ми одзема по 40 мин ја правам косата, со ротирачка побргу иде?
Смешно или не, на тепка ја земав, некоја кинеска копија на Ревлон е (цели 400 денари) од некоја страна на фејсбук. Колешка на работа ја испофали па, колективно една тура нарачавме. Ако кинесково чудо е толку убаво, оригиналот не знам што прави. Јас и давав фора максимум еден месец да издржи, као колку пари толку музика, ама не бе не се дава. Ни овие влакненцава испопаѓале, ниту нешто забегува при работа. Иста си е како првиот ден. Ја користам буквално последниве 5-6 месеци фен не сум фатила во рака, 2-3 пати неделно ја користам, коска е. А да, на фризер кога бев пред еден месец, ми вика фризерката што и ставаш воопшто не ти е изгорена а одамна не си дојдена, а јас мислев кутра коса ја имам спржено со ова Спојлер: СликО од четката Пробајте ја, ефина е, а чуда прави.
Супер фала ти,сега уште појше ме загреа за четкава Вреди да се проба па и да не чини за парите да не ти биде криво Само ако сакаш уште и страната да ми ја кажеш ако ти текнува која беше
Од оваа странава што постирала @flower55555. И колешка прашав вика нешто со каса беше. Само тогаш 100че беше поефтина. Ај ако нарачате кажете дали сте задоволни.