Најдобар одговор ке ви дадат вашиот невролог и матичниот гиниколог, бидејќи секој вид и напад на епи за еден човек различно може да се манифестираат, секако мораш да бидеш и цело време во контакт со нив и тие да одлучат што и како во зависност од тежината на вашите напади.
Kaj epilepsijata mnogu e bitna terapija ta, ne Samo nalupaj apcinja pa pij... Tuku pola od Ova cetvrtok od ona... Jas 3-4 god ja barav vistinskata terapija za da proddolzam ponatamu.. P. S. golem uspeh imam so lekot suxinutine.. Koj go nema kaj nas go nabavuvam od Bugarija
Дали се чека многу на клиника за снимање на обично еег,имам закажано термин па да си го планирам времето,има ли гужви таму ,многу ли се чека,колку трае временски снимањето?Можам ли нормално да возам после и да се вратам на раб?
Мое искуство ако не си била сеуште подобро не оди сама зошто може да имаш напад пошто ќе ти го предизвикуваат со светлосни трепкања а и косата ќе ти биде после многу мокра заради гелот и алкохолот што се става за да ги држи игличките на глава. Инаку не се чека многу зависи ако нема некој поред вас може и порано да влезете. Јас бев пред некој ден ми беше закажано во 12 а влегов во 10.
Завршив работа, не се чека воопшто, многу брзо завршив, инаку се снимав од други причини немам епилепсија, и поминав супер со добар резултат фала богу.