I eve me pak mene: istata jas... nepromeneta od pred mesec i 1/2... Denes sakam da spodelam so vas nesto... Pominuvam niz naaajteskiot (za mene) period od mojot zivot. Prestrasen! Kosmar ziv! (smesno mozi, ama jas taka go dozivuvam) Ponedelnik odam na razgovor za rabota. Rabotnoto mesto e cistacka, dvokratno, na dve mesta (kancelarii + objekt, od istata firma). Dvete mesta mi se oddaleceni od domot nekade po 1km. 8h dnevno (na dvete mesta po 4h) Samo Gospod znae kako se cuvstvuvam. Cela vecer ne spiev, pravev planovi vo glavata: ke prifatam, nema da prifatam... ke prifatam (toa e ubavo vo rabotata), nema da prifatam (toa ne cini vo rabotata (si baram izgovori, sekako), i taka dooo beskrajjj. Ponedelnik treba da vidam za sto stanuva zbor, da gi vidam kancelariite, objektot, itn... Gospode zlaten, daj mi sila... i hrabrost... i energija, sekako! I vie drzete mi sreka: da odam... da vidam... da prifatam! Pa od prvata plata (ako ja zemam) ke ve castam...☺️☺️ Sekako deka ke ve izvestam kako ke pominam... Ve pozdravuvam i vi posakuvam NAJ week-end
Ja prifativ rabotata... 1000 prasanja, i 1000 odgovori vo minuta si pravam... Se nadevam deka nema da se usramam i deka ke go pobedam stravot.
Браво за тебе ,знам како е ,порано имав нешто слично,пред идење напи се Б 6,капки валеријана или маточина и се ке биде добро.Немаш што да изгубиш,. ВАЖНО -СИТЕ ПРАВАТ ПОЧЕТНИ ГРЕШКИ,АМА ТОА НЕ Е ВАЖНО. ПРОДОЛЖИ.
Честитки за работата! Ако можеш, обидувај се да не размислуваш сега за што би било кога би било. Фокусирај се само на нештото што го правиш во моментот. Мисли си што треба да направиш сега, па веднаш кога ќе заврши насочи се на наредната работа а негативните мисли што ти навираат само регистрирај ги и пушти ги да те одминат, не ги анализирај. Чекор по чекор и верувам дека ќе бидеш добра.
Fala od ❤️! Vcera mi bese prv den, i na moe iznenaduvanje pominav dobro Normalno, mi bese cudno, pa stram ☺️ Pa: kako ke odam sega? Ako ova, ako ona, ako e vaka, ako e taka...