На тоа се мисли, не на нормално испијанување. Тоа дека јас не пијам ич, па не ни поднесувам такво пијанчење околу себе. Затоа и не можам да бидам со мажи кои до таа мера можат да се испијанат, ми смета тоа однесување ама баш секогаш без исклучок, на некој што "му се случува" не би можела да бидам со него ете. Не викам дека е лош, преференца.
Што е толку шокантно тука? Мислиш не се случуваат Х ситуации? Освен тоа, комплет го изврти моето мислење. Не напишав дека треба да е спремен со хеланки и наметка да гони криминални доктори што сакаат да го киднапираат детето и да го продадат за пари. Може да станува збор за емоционална поддршка на мајката. Може е во болки, може не се справува со пораѓајот. Не сфаќам како воздржување од правење летва е толкава голема жртва што таткото мора да ја даде во однос на туркање дете од тебе.
Абе не се планира тоа. Ауфф. Како да се разбереме дека спонтано доаѓаа. Се напнавме со мајка, без мајка, со бебе, без бебе, културна прослава, без алкохол, со алкохол, па ај пијани, па полупијани. Да не ги заборавам и ќебапите, мекиците и комплет свињосувањето. Хаоси човече. Ако го понесе еуфорија ќе се напие повеќе. Кусо нека е ако се треба да се планира по 300 протоколи што како и што ако нешто биде. Плус ова го кажува народот што до пред неколку месеци се напнуваше околу ковид протоколи и ставање една маска на лицето.
Абе он ќе се испијани, другарите ќе се испијанат, после келнерите ќе се туфкаат како до дома да ги однесат. Или некој таксист ќе си ибе вечерта од пијаници.
Skap e zejtinot, a negde i go nema Taka li se proslavuva nov zivot, so bezochno i bezosetno troshenje bezveze. Mekici be, taka li vo EU
To deka neznam mekici da pravam, ne za drugo Shto sum zashteduela Fano, eden kamion zejtin imam zashtedeno bez mekici, tulumbi i burek Imam ushte za mekicite da kazuvam, ama aj kje pochekam druga tema specijalno za toa Bonus shtedacki tip- KNEDLI, ne mekici! Testo u voda, ne u zejtin
Има исклучок. Ако забраниш на мажот. Тогаш кутриот ќе седи ко прваче во ќош и ќе фантазира прослави. А може ако е нервозен тип он да пукне место огномет.
Ако знам дека мажот ми ќе се направи летва и нема да знае како се вика од пиење, и јас не би сакала уопште да слави. Така да, може оправдано се засекирани членките за нивните мажи
Заклучок: опулете очи со кого деца правите. Дете не сум раѓала, ама имало ситуации да го викнам од кафана излезен оти не сум била добро, и со ич, и со две пијачки доаѓал одма. Ако со дибек имате работа, едноставно не правете деца со него.
Јас си напишав мислење, ни те цитирав, ни те спомнав, ниту пак беше нешто лично до тебе упатено. Општо беше за сите што пишуваа дека не треба да се пие многу.
Да им пишеме еден меил на Нетфликс. Само линк од темава и google translate. Ама сите варијанти да се опфатат, од умирачки до огномети нели
Што има ти па мекици да праиш да наметнуваме наши традиции по ЕУ. Ќе праат твоите за тебе во Македонија, чиста сметка. ДА! 2 деца во странство родив, за двете по една недела се праеја мекици во Македонија. Трола девојчето не и го терајте филмот.