Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Жени домаќинки

Дискусија во 'Брак' започната од Cosmi, 2 јануари 2024.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.030
    Допаѓања:
    12.749
    Немаш ништо сфатено. Ај провери во твојот мобилен дали имаш Бета, ДВ кам, дали имаш Адоб премиер и кој број, Саунд Форџ или можеби имаш Адоб Аудшн. Ова брате се работи по македонски фирми, ама кај може фан на Кадировци да разбере, врти сучи, странски фондови? (гарантирам дека пет странски фондации не знаеш да наброиш) После твојот пост не знам зошто има камери и професионални апарати, кога сите имаме каков таков мобилен?

Последна измена: 16 јануари 2024
  2. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.027
    Допаѓања:
    180.148
    Добро, само до 98 ма била домаќинка :D. Во меѓувреме грофица, бароница и оп, на 40 професорица на факултет. Да знаев дека тоа е кариерниот пат, и јас ќе родев 7:wasntme:
    Башка нејзе никакви алатки на мобилен не и требаат- со смс договара бизниси:angel:. Абе кој знае, знае, шо да праиме ние ко не знаеме (facepalm)

На ArabellaStarfall, CameliaMiller, Mnik и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.296
    Допаѓања:
    13.171
    И фаталната Фатиме Фетаи е слична. 8)
    Освен 7 деца шо нема.

Ама шала на страна свака им част на тие жени како и да стигнале до таму кај што се.(y)

На Anyshka и Pa8la им се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.469
    Допаѓања:
    22.695
    Ги спомнавте Урсула, Фатиме....
    Па и браво за нив.
    Тие, како и сите други од елитата, не се таму каде шо се оти се многу фини и поштени. Они живеат во свет на мито корупција, превари се праат и шо ти уште не за да останат на таа позиција. Ама на вас не ви е гајле тоа, битно не седат дома со крпата во рака, битно ви е да има некој пари во џебчето и низ прсти одма му прогледувате.
    Се гледа дека како и сите други, и вие го гледате светот низ призмата на парите. За тој шо нема, се најлошо се кажува а за тој шо има, се најдобро и плус на никој не му е гајле како дошол до тие пари.
    Тука плукате по домаќинките, а ако таа домаќинка живее во голема куќа, има 5 коли, 10 кучиња и 3 фирми а не работи ништо, тогаш за неа браво.
    Завидлк до максимум.
    Па тука се праат многу поштени, така требало, вака требало.
    Не треба никако. Дојде време каде секој е за себе, и секој гледа како да се снајде да има подобар живот. Дали тоа ќе било мито, корупција, работа, богат маж, богата жена, небитно.
    Ама очајно делувате кога солите памет, за некој шо дома седи да викате дека не живее правилно, а од друга страна подржувате такви криминалци. Двојни аршини.

Последна измена: 16 јануари 2024
    На ZAHRA, moonlight-girl.55, No Makeup и 10 други им се допаѓа ова.
  5. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Оваа што ја знам јас (маж и што има плац со коли) абе утепана е од шетање, ем пријавена во фирмата, сигурно не е на минималец и ако ја чита темава сигурно ни се смее овде. Попрво 100 пати ќе го изберам тој начин на живот, неголи да богатам некој друг, што утре одма ќе ме смени, ако има потреба. Ич нека немам работна навика. Таквите живот живеат, не другиве.

На moonlight-girl.55, No Makeup, ArabellaStarfall и 10 други им се допаѓа ова.
  6. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.976
    Допаѓања:
    267.917
    Море ако некој најдете богат неженет (може и разведен) де дајте навака, капитал во накит ќе чувам за црни денови и развод :wasntme: Па зборете ме после неизградена, ко ќе ви излезам фатална од некоја страна :D

Ова како поракине на ДМ сат :D

На theowndemon, ArabellaStarfall, LiquidLuna и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.469
    Допаѓања:
    22.695
    Очајна домаЧинка бара добро ситуиран МУЖ, за да и го променат надимакот во "фатална жена".

Не се секирај, ќе ти стигнат сега пораки од копитава тука. :D

На ArabellaStarfall, LiquidLuna, Anyshka и 7 други им се допаѓа ова.
  8. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.976
    Допаѓања:
    267.917
    Она што не сфатија поназад е дека денес трендовите во светот се да се разбудиш утре како мачка, куче, врабец, маж, жена, среден род, неидентификуван род, НЛО, флуид џендер, множина, половина итн.
    И тоа се прифаќа на широка врата, пошто сме модерни и еманципирани.
    Ама пошто сме такви, 2 дена ќе бидам домаќинка, третиот како маж ќе се разбудам и домаќин ќе бидам :D

Светов толку е во три лепе отиден, дал жената со 2 чисти во глава работела или не работела е проблем за општеството (facepalm)

И воук омладино ич да не ми се фаќате за постов и да мрсиме мадиња за џендер флуидноста и идентификацијата со телевизор, од тие затупавените сум, не разбирам :hai:

На azelea, mssuniquee, La-loca и 16 други им се допаѓа ова.
  9. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Осамен млад дечко од 48 години, со свој стан и кола, бара не мажена жена за дружење. :sun: +38975хххххх:rofl:
    овде не да има копита, ама нас зборлививе не' банираат, манијаците нек си седат.
    За кратко лп на @CameliaMiller
    1. Здраво
    2. Хеј
    3. Здр какоси.

На ArabellaStarfall, LiquidLuna, Anyshka и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.027
    Допаѓања:
    180.148
    КамелијО мор:D... печурки да не праеше у слоу-кукерот, шо навАм го отера муабетот? :D

На LiquidLuna, Annath, Amellie13 и 6 други им се допаѓа ова.
  11. sonuvana

sonuvana Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2016
    Пораки:
    1.265
    Допаѓања:
    2.787
    ^
    Ова би можело како нова тема.:D

Човекот се моделира многу лесно, предвидливо е колку брзо можат да се наметнат нови правила.
    Моди, трендови, статистики лажни, некој новински текст , ударна вест ...и хоп ново правило :o

На CameliaMiller му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    9.030
    Допаѓања:
    12.749
    Фатиме си е кај нас, а после скандалите во СЈО мислењето за сите нив се смени. За Урсула, 7 деца да роди, се изненадив и читав важела за работохолик. И средена е, па и постара била од што мислев, има 66 години мислам. Не ми текнува сега на некоја кај нас што е ем домаќинка, ем успешна. И џабе се лутите за темава, форум е, секој може некаде да се најде погоден.

На Just.do.it му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Viveki

Viveki Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    9.999
    Никој не е погоден, коментариве ти немаат логика.

На Mnik, ArabellaStarfall, LiquidLuna и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.469
    Допаѓања:
    22.695
    Кажи и :D:D:D
    :handshake:(highfive)

На Mnik, Anyshka, Pa8la и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.976
    Допаѓања:
    267.917
    Па не сфатија во 2 наврати претходно, т.е. погрешно сфатија па малце така ми дојде :D

Па реално, шансите ми се поголеми да најдам млад 48 годишен дечко што до скоро бил домаќинка, него некој да ме дарува така почесто со капитални инвестиции :D и да му бидам саде "потчинета" и од дома неизлезена.

Како не се најде некој таков да одморам мозок малце :D

Модерни времиња, модерни проблеми.

На Mnik, ArabellaStarfall, LiquidLuna и 7 други им се допаѓа ова.
  16. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    3.917
    Фазла од 40 , и коментираа колку треба ама не запазив. Нејзе и кажале дека не и следува ама праша да се осигура.
    ВО секој случај лошо.

17. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.152
    Допаѓања:
    36.498
    Изгледа смениле нешто. Доказ дека не знаеш што ти носи животот. Имам позната која не работеше кога и почина сопругот, па мораше да бара работа. Не и следуваше пензија. Немаше возраст, ниту сопругот нејзин имаше стаж.

18. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.227
    Допаѓања:
    3.917
    Воа го зборувам.
    Тек сега треба да стекнува искуство и стаж оти цел живот е домаќинка. Лошо многу.

На Lady D ❤️, Tanjamm и Just.do.it им се допаѓа ова.
  19. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.143
    Допаѓања:
    88.370
    Некој од принцовите од Брунеи;),сега читам се оженил едниот за некоја хрватица.Златни палати,не треба да работи,може да се занимава со шопинг и волонтирање,само не знам дали ги пуштаат да шетаат овие.

На Lady D ❤️ и Just.do.it им се допаѓа ова.
  20. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.976
    Допаѓања:
    267.917
    Јас за една знам т.е. познавам, замокот во Италија му е до душа, таа Србинка со два метра нога... е сега дал е до ногава ќепец или гравот, не знаеме.

Не мора да шетам ма Косми, и вака слободна онлајн трошам пари :D

На Emy867, LiquidLuna и Pa8la им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.