Вчера кога гледав ЅГ на Канал 5, дадоа реклама за денес после 21:40 дека ќе ја дадат Забрането јаболко, во 20:00 часот ќе ја има Браќата. А не дадоа реклама за Една е мајка. Таа да не ја преместат во викенд. А на нејзино место да ја даваат оваа новата.
Па можно е да ја преместат за викенд. "Браќата" ја пуштаат по 2 часа, а воопшто не е интересна серијава.
Спојлер: Najava 2 Wtf Sto e so Sahika? Kojznae sto smislila ovoj pat i toa so Feride. I zosto e taka oblecena. Utre definitivno ke bide interesnia epizoda https://www.instagram.com/p/CIvF-vKqDh9/?igshid=flqr3uv0wu87
Да не го лови овој на Јилдиз дечкото сега Шахика. Од толкава Турција они сите по еден маж ќе се закачат.
Daa taka kaza Sahika ima nekoj plan, ama ne veruvam deka e poradi ljubov, sigurno e poradi pari, moze saka da ja pridobie Feride i taka da mu se priblizi na Cakatay, a neli on e edinstven naslednik na Hasan Ali pa avtomatski firmata nego ke mu ostane. Ama zosto e vaka oblecena
Jas kako sto razbrav od najavata mislam deka Feride saka da ja trgne Jildiz od Chagatay i bara pomos od Shahika
Новата е ептенн добра серија. Моментално меѓу најгледаните во Турција, таму уште игра. Едвај чекам да почне и кај нас иако само првата сезона ја имам гледано
Спојлер Леле Шахика Се си мислам дека и Шахика го сака Чагатај сега, тоа обичај им е со Јилдиз во еден да се затупат. А да не е оваа плавушава вистинска мајка на Шахика?
E uste toa fali, Shahika da ne mu ni bila sestra na Kaja Ne veruvam, avtomatski ke ponistat sve sto se desi prethodno, i pricinite poradi koi se desi. Nema da ima smisla. Moze veke ja smeta za svekrva pa zatoa ja kaza mamo
Abe Sahika stom otisla do toj stepen vaka da se oblece i da i vika mama Feride sigurno se krie nesto golemo vo pozadina