Заедно на летен одмор

Дискусија во 'Врски' започната од LaChiquita, 12 јули 2010.

1. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    Закон жена!!! Многу ми се допаѓаат вакви авантуристички жени.Алал да ти е !!

2. PoisonGirl

PoisonGirl Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    692
    Допаѓања:
    1.506
    Секоја чест ,и покрај сите обврски си се одлучила за малку одмор од се и за уживање со твојот сопруг.
    Понатаму останува тој да ти приреди вакво изненадување :) :) :)

3. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204

хахахахахахха леле и ние исто :D прв пат бевме на одмор заедно и преубаво си поминавме само последната вечер се закаравме..за глупост нормално.. и цела вечер си префрлавме.јас него за една другарка он мене за еден другар :rofl: хахахаха детска работа демек љубоморни :D и сабајлето кога се разбудивме ми ја раскажа ситуацијата од претходната вечер како приказна за дечко и девојка и извлече поука дека сето тоа го направиле зошто си се сакаат најмногу :rofl: :inlove: хахахахахахахаха :$

4. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    401
    Јас искрено попрво би одбрала на одмор сама со дечко ми или со друштво, но и тој да е тука, отколку сама со другарките.. :?:

5. Iki.Olsen

Iki.Olsen Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    115
    И јас би сакала да одам, но срамота е сеа на 16 години со дечко во Охрид. или било каде, планирам наму кај 18 години :lol:

6. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    е како да не срамота нема врска ако ти с ечувствуваш дека можеш да одеш сама со него на одмор зошто да не.јас веќе 4-та година одам со дечко ми сами не одмор и си поминувам најсупер,забава излегување а секогаш сретнуваме некои наши пријатели или роднини таму и се гледаме и со нив...одвај чекам да дојде лето тоагаш тие неколку дена сум најисполнета со мојот дечко

7. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Ништо нема поубаво од тоа да сме заедно со дечко ми сами на одмор.
    Прв пат бев оваа година и си го поминав најубавиот одмор.И не сакам да одам со друштво со некој што ги гледам секој ден...сакам баш да бидиме само јас и тој изолирани од се.Баш одмор! :)

8. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    И јас исто, оваа година прв пат бев со дечко на одмор и исто ми беше најубавиот одмор ...Одмор во вистинска смисла на зборот. :)

9. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    со дечко ми прв пат бевме заедно на одмор кога имав 17 години :$ бевме во Грција :rock: па дека бевме малолетни и двајцата, па мораше полномошно да се потпушува по нотари... :D деца. јас не знам како не пуштиле и двајцата :lol: потоа наредната година пак бевме Грција, па Бугарија, минатата год не бевме и сега Охрид си го фативме :)
    одморите значи ни се преубави и секогаш сами одевме :!: такви карактери сме ние сами знаеме да си направиме забава и да си се развеселиме. преку ден сме како другари за одмор (забави, лудувања, пиење......) а преку вечер жешки љубовници :$ :lol:

уффф пак би сакала да летнам некаде со него :(

10. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    100
    Дефинитивно озбилнажена ми е идол.А да напишеш ти еден прирачник за однесувањето на жените кон посилниот пол?

11. drugar

drugar Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    18
    уф и јас ова лето бев на одмор со дечко ми и дефинитивно беше незаборавно.Правиш што ти душа сака , целосно посветени еден на друг уживавме . Никогаш не сум поминала подобро и искрено не би размислувала повеќе за тоа дали да одам со дечко ми или со друштво.

12. gami

gami Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    628
    Допаѓања:
    127
    Ова лето бевме заедно на одмор и си поминавме прекрасно. Незаборавни моменти, а и како да живееш заедно со партнерот тие неколку дена, така да за оние кои не живеат сеуште заедно е супер :D

13. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.720
    Ова ни беше прво заедничко лето заедно... И си бевме на планина, на езеро, на море... Секаде си се прошетавме, ко да сме знаеле дека ова лето ќе си имаме трет член во семејството и нема да можеме да отидеме некаде.

14. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Ете и ние правиме планови. Само ме интересира дали треба мајка ми нешто да потпише за да ја напуштам државата?

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    ^ Ако си малолетна, да, треба да потпише родител. :)

16. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Е тоа ми е поентата.. Зошто јас ко што знам на 16 не мора. (се лажам изгледа) :) Јас ќе бидам на негпова одговорност, или ќе потпише некој од моите па сум на своја?

17. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    не можеш да ја апуштиш државата доколку твоите немаат потпишано согласност да ја преминеш границата без разлика дали патуваш со полнолетно лице :) секако ако твоите знаат дека одиш со него нема зашто да се грижиш позз :)

18. slatkichKa123

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    343
    Ќе знаат секако, ме интересираше дали да почнам да ги спремам уште од сега :lol:

19. DiPi

DiPi Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2011
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    29
    ah se ova mi izgleda volsebno, no sepak imam eden problem moze i ne e do tolku kolku sto jas pravam da e ...:)
    za nekoe vreme ke idam do deckoto i so drustvo na odmor...no mislam deka teloto ne mi e dobro podgotveno t.e. stomaceto mi e malku opusteno i ne izgleda bas ubavo :/ cuvstvuvam deka ke propadnam vo zemja koga ke se soblecam na plaza pred decko mi ... xD
    nekoja uteha, sovet neso :D

20. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    204
    Ако мислиш дека е така и ако не си задоволна има некои вежби овде на Фемина во делот Диети и Фитнес,најди си некои добри и вежбај. :)