Секоја чест ,и покрај сите обврски си се одлучила за малку одмор од се и за уживање со твојот сопруг. Понатаму останува тој да ти приреди вакво изненадување
хахахахахахха леле и ние исто прв пат бевме на одмор заедно и преубаво си поминавме само последната вечер се закаравме..за глупост нормално.. и цела вечер си префрлавме.јас него за една другарка он мене за еден другар хахахаха детска работа демек љубоморни и сабајлето кога се разбудивме ми ја раскажа ситуацијата од претходната вечер како приказна за дечко и девојка и извлече поука дека сето тоа го направиле зошто си се сакаат најмногу хахахахахахахаха
Јас искрено попрво би одбрала на одмор сама со дечко ми или со друштво, но и тој да е тука, отколку сама со другарките..
И јас би сакала да одам, но срамота е сеа на 16 години со дечко во Охрид. или било каде, планирам наму кај 18 години
е како да не срамота нема врска ако ти с ечувствуваш дека можеш да одеш сама со него на одмор зошто да не.јас веќе 4-та година одам со дечко ми сами не одмор и си поминувам најсупер,забава излегување а секогаш сретнуваме некои наши пријатели или роднини таму и се гледаме и со нив...одвај чекам да дојде лето тоагаш тие неколку дена сум најисполнета со мојот дечко
Ништо нема поубаво од тоа да сме заедно со дечко ми сами на одмор. Прв пат бев оваа година и си го поминав најубавиот одмор.И не сакам да одам со друштво со некој што ги гледам секој ден...сакам баш да бидиме само јас и тој изолирани од се.Баш одмор!
И јас исто, оваа година прв пат бев со дечко на одмор и исто ми беше најубавиот одмор ...Одмор во вистинска смисла на зборот.
со дечко ми прв пат бевме заедно на одмор кога имав 17 години бевме во Грција па дека бевме малолетни и двајцата, па мораше полномошно да се потпушува по нотари... деца. јас не знам како не пуштиле и двајцата потоа наредната година пак бевме Грција, па Бугарија, минатата год не бевме и сега Охрид си го фативме одморите значи ни се преубави и секогаш сами одевме такви карактери сме ние сами знаеме да си направиме забава и да си се развеселиме. преку ден сме како другари за одмор (забави, лудувања, пиење......) а преку вечер жешки љубовници уффф пак би сакала да летнам некаде со него
Дефинитивно озбилнажена ми е идол.А да напишеш ти еден прирачник за однесувањето на жените кон посилниот пол?
уф и јас ова лето бев на одмор со дечко ми и дефинитивно беше незаборавно.Правиш што ти душа сака , целосно посветени еден на друг уживавме . Никогаш не сум поминала подобро и искрено не би размислувала повеќе за тоа дали да одам со дечко ми или со друштво.
Ова лето бевме заедно на одмор и си поминавме прекрасно. Незаборавни моменти, а и како да живееш заедно со партнерот тие неколку дена, така да за оние кои не живеат сеуште заедно е супер
Ова ни беше прво заедничко лето заедно... И си бевме на планина, на езеро, на море... Секаде си се прошетавме, ко да сме знаеле дека ова лето ќе си имаме трет член во семејството и нема да можеме да отидеме некаде.
Ете и ние правиме планови. Само ме интересира дали треба мајка ми нешто да потпише за да ја напуштам државата?
Е тоа ми е поентата.. Зошто јас ко што знам на 16 не мора. (се лажам изгледа) Јас ќе бидам на негпова одговорност, или ќе потпише некој од моите па сум на своја?
не можеш да ја апуштиш државата доколку твоите немаат потпишано согласност да ја преминеш границата без разлика дали патуваш со полнолетно лице секако ако твоите знаат дека одиш со него нема зашто да се грижиш позз
ah se ova mi izgleda volsebno, no sepak imam eden problem moze i ne e do tolku kolku sto jas pravam da e ... za nekoe vreme ke idam do deckoto i so drustvo na odmor...no mislam deka teloto ne mi e dobro podgotveno t.e. stomaceto mi e malku opusteno i ne izgleda bas ubavo :/ cuvstvuvam deka ke propadnam vo zemja koga ke se soblecam na plaza pred decko mi ... xD nekoja uteha, sovet neso
Ако мислиш дека е така и ако не си задоволна има некои вежби овде на Фемина во делот Диети и Фитнес,најди си некои добри и вежбај.