Ама јас сум те видела и ти си отишла во затвор поради тоа и за награда на мене ми го дале замокот. Спојлер ( А нели би било подобро да кажеме на пр. Сега немам маж никого не сакам и неможете да ме убиете. И вие според тоа ќе барате нови одговори за да го земете замокот.)
Да, јас бев таа што ти ја вети наградата, но никогаш не ти ја дадов, си го зедов замокот за мене и му ставив заштитна топка околу него и се што ќе се приближи го убива. Замокот е мој.
како што кажа се бриближи и ти до него и те уништи и сега ништо од тоа нема и јас си го зземав замокот....И ЗАМОКОТ Е МОЈ
Мене пријател ми е џигифигимигимуфпуф. Го викам, ве успива сите до еден, и замокот е мој! http://www.youtube.com/watch?v=cjyL2Woo ... re=related
Додека ти и твојот пријател сте зафатени со успивање на останатите, јас се прикрадувам... Ставам река околу замокот и во реката алигатори, а околу реката електрична мрежа. ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Едан ноќ додека сите спиеа, јас од авион рипнав и влегов во твојот замок.Бев маскирана во машко и со ракавици на рацете,со нож те избодев.Ти умре а јас се погрижив никој да не ме види и трраги да нема. Потоа се пресклеков и излегов. Утрото стражарите сакале да ме убијат, но јас сум докажала дека сум твојата сестра.Тие поверувале и сега се на моја страна. Исто така твојата заштита на замокот останува а јас ставам 10 митролези горе на кулите на замокот кои што и да забележат во него пукаат. Претчуствуваат на 1 км. Од сите страни и врз нив. И ЗАМОКОТ Е МОЈ! Ај да ве видам ! Спојлер Знам дека имам бујна фантазија
Jас сум те видела како влегуваш во замокот сум ти ко пуштила моето куче и те избркало случајно ти си стапнала на мини бомби и те креналее у вис !! шо значи замокот е мој
На сон ти доаѓа форумџиката пред тебе на која и кажа дека се заразува од тешка болест и таа во сонот ти кажува дека болеста е наследна и ако во рок од 5 минути не го напуштиш замокот и тебе ќе те фати таа болест и ти своеволно си заминуваш .Замокот е мој
Ги потплатувам судии инспектори катастри ми вадат документи, мораш веднаш да го напуштиш замокот бидејки правно ЗАМОКОТ Е МОЈ
Еден од судиите кои ги потплатуваш сум јас и јас ќе те измамам при што ќе го ставам замокот на мое име и замокот е МОЈ !
Јас сум директорот на судиите и не дозволувам никакви неправилности или доколку ги има ги пренасочувам во моја полза што значи ЗАМОКОТ Е МОЈ
Јас сум претседател на државата, имам контрола врз целото судство па и врз тебе, ја препишувам сопственоста врз мене. Замокот е мој!
Те пријавувам во полиција за убиство и тие ти ги зимаат документите и замокот е на државата. Потоа јас плаќам и си го земам ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!