на таванот од мојата куќа откривам стар кувер во кој го пронаоѓам тестаментот на пра- прадедоми кој кажува дека сум го наскедила замокот и ЗАМОКОТ Е МОЈ
Замокот неможе да е твој затоа што немаш документи за него, ама јас имам копија од тапијата и замокот е МОЈ!!!
Откривам дека сите документи ти се фалсификат тоа го докажувам на суд замокот го купувам легално и сега се е на мое име и да се разбира, ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Можам да станам невидлива, ќе ти ја украдам тапијата и јас ќе си ја земам, докажувам дека ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Оооо Диди па ти долго си поживеала во замокот,доста ти е,јас ќе те избркам со сила,какви документи,ништо не ме интересира,животот ако ти е мил, и замокот е мој
Јас сум твојата постара сестра за која ти не си знаела, а секогаш постарите се први па затоа замокот е мој
Местото каде што го правиш замокот е наслетсво од баба ми и наникој не го давам.Бај,бај,замокот е мој
Дури се градеше замокот јас си копав дупки малце понатаму оти ме мрзеше да градам со нејзе и со тоа мајсторите..и најдов едно ливче и пишуваше „земи и го замокот на tea4e.замокот е твој.Баба и на tea4e" И СЕА ЗАМОКОТ Е МОЈ !!
Јас сум градоначалник на градот, па ви го оттуѓувам земјиштето поради неодговорно работење со имотот и си го препишувам на мое име. Имам тапија и сега ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!
Вака со убивање можеме до утре, секој секого да убие.. Затоа јас дознавам дека EMILI1999 всушност не е убиена.. сеуште е жива. Сака да ти се одмазди и мене ми помага да го добијам замокот, а она се откажува од него. Двете заедно ти ја крадеме тапијата.. Ииии замокот е мој!!!