на суд тапијата ја препишуваат на мое име и ЗАМОКОТ Е МОЈ . на истата тапија пишува дека имам се што можам да спречам некој да го земе замокот . имам и обвивка околу замокот што ако се доближеш те фаќа струја ..... ОК се гледа дека ми е досадно
зимам силна војска и го пробивам замокот тебе те убивам ја зимам тапијата и го пишувам моето име така да замокот е мој!
Јас оживувам ама те спречувам да ја земеш тапијата,а војниците не можат да ти помогнат додека те тепам бидејќи си отишле,нема тебе да те чекаат... Замокот е мој!
Ги подмитувам сите и сите ќе застанат на моја страна и нелегално ти ја земам тапијата,и на крај ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Јас ја користам мојата моќ, и волшебно ти ја земам тапијата од замокот а ти не си ни свесна за тоа. Немаш време за рекација, па така да тапијата безбедно стигнува кај мене. Замокот е мој !
Спојлер Е како ми ја земаш, кога ти не ни знаеш дека тапијата е кај мене !? Пишав- Со волшебна моќ, по сигурен пат.. Ок, нема врска продолжувам. Сега те прелажувам, се вработувам кај тебе како советник, ти ми веруваш и ми ги даваш клучевите од местото каде што стои тапијата.. А јас ти ја зимам и исчезнувам. МОЈ е замокот!
Некој од моите луѓе те виделе и те заробиле, послем ја сум ја убила Теа4е, и си останала само ти, па сум ја земала тапијата, сум те убила и тебе и сум се вратила, и замокот бил во мои раце. http://www.youtube.com/watch?v=pVY1-v97Mic
Убаво,убаво порадувај се уште малку - затоа што во секој момент доаѓам да ти ја земам тапијата. Ти си сопственик на многу имоти, и имаш многу вакви замоци - но сепак го сакаш и овој. Се будиш сабајле, пиеш кафе, и ти текнува дека имаш сиромашна сестра која нема каде да живее. Јас дознавам за сестра ти, и си правам операција. Сега сум идентична како сестра ти. Ти ми веруваш, и ми го даваш замокот. Сега тапијата е легално моја. Спојлер Шпанска серија, ама нема врска
а јас сум била шнајдерка во замокот и кога сум дошла да ти зимам мерки за фустан од твојата соба сум те убила и сум ти ја земаа тапијата и сега замокот е мој!
Јас сум твој претпоставен во работата - ќе влезам кај тебе во соба, ќе ја заменам тапијата - тебе ќе ти дадам лажна а вистинската секако ќе биде кај мене, а ти нема ни да знаеш ! Замокот е мој!
Потоа јас ги наоѓам вистинските и први сопственици на замокот ,кој е принц, и всушност тој принц ја имаа оригиналната тапија,се зближувам со прринцот и тој ја препишува тапијата на мене,што значи ЗАМОКОТ Е МОЈ И САМО МОЈ!
Ееее може он да се жене со тебе, ама јас прва си дојдов на овој свет. Родителите ми го препишуваат мене и сега Замокот е мој
Хахахах Вашата мајка ќе умрее и јас сум лошата маќеа ке ве натепам и тапијата ќе ви ја земам значи ЗАМОКОТ Е МОЈ !