Ти си одиш дома среќна дека замокот е твој, тапијата ја ставаш во твојата нова мала шанта за на рамо со ретро изглед.. случајно ти се откопчува и тапијата си паѓа. Ти си продолжуваш. Јас СЛУЧАЈНО поминувам, наоѓам документ и сваќам дека сега сум сопственик на замок. Тарлала...ла...ла...лааа..
Арно аама ти не знаеш дека јас скришно влегов во твоојата кука и поотајно ја земам тапијата и ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Ама си ја земала лажната тапија, и си се излажала. Јас ја зимам вистиската тапија, од незнам каде, и ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Јас сум главната хероина во турската серија т.е. детективката, па те апсам и случајно ја најдувам тапијата од замокот и замокот е МОЈ!!!
А јас пак сум претседател на државата и усвојувам нов закон во кој ниту еден судија нема право на сопствен имот. Тапијата си ја земам, ја препишувам на мое име, со магија ја снемува и сега ЗАМОКОТ Е МООООЈЈЈЈ!!!
Во меѓувреме идат луѓе од некоја фирма и ти велат дека не смееш да бидеш главна на тој замок бидејќи има многу луѓе што се жалат од тебе! Закокот е мојјјј!!
по некое време собирам луге и водам протести против твое владеење и моќта ми ја даваат мене и замокот е мој!!!
Луѓето почнуваат да се бунат поради вашата валкана игра и почнуваат штрајк. Мене, како водич на групата и човек на кого најмногу му вреуваат ми ја предаваат целата власт, а вас ве затвораат. И така замокот е пак во мои раце!!! јееееј
ги собирам сите мои роднини и пријатели и ги убиваат лугето што себунат и како најдобар владител ме прогласуваат мене и замокот е мој!!!
Во меѓувреме правеме венчавка со принцот! Тој замокот ми го прогласува мене! Сите граѓанани ги советува дека замокот е мој,сите фирми и сите луѓе кои работат во фирми за да не прават проблеми во замокот бидејќи јас сум соственик на замокот! ЗАМОКОТ Е МОЈЈЈ!!
Да,ама јас се зближувам со принцот,тој стекнува доверба во мене,се разведува од тебе,се венча со мене и се ми препишува мене и ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Граѓаните биле многу навредени од принцот и принцот го дознал тоа и го скинал договорот за замокот што бил двој! Тој пак ме земал за жена и пак го препишал замокот мене! ЗАМОКОТ Е МОЈ!!
Јас те убивам тебе, го заведувам принцот, потоа ме зема за жена, додека спие јас го убивам и така замокот паѓа на мое име. Со други зборови: Замокот е МОЈ!
Јас пак сум мајката на принцот и те бркам од замокот бидејќи со мојот син си била само од корист па така да замокот е мој