Јас сум ќерката на принцот! Тој уште порано ми кажал дека замокот ке го препише на мое име! Откако раскинале принцот и неговата девојка принцот мене ми го препишал замокот! ЗАМОКОТ МОЈ!
Дознавам дека мојот прадедо бил сопственик на тој замок, а со тоа јас сум единствена наследничка и замокот е моооојјј!!!
Ок, тогаш вака: Јас ја мразам мојата полусестра и мојот мртов прадедо исто така ја мразел затоа што е од друга жена и на неа не и препишал ништооо. Така да, немаш никаков документ за замокот, немаш наследство и замокот си е само МОЈ!
јас пак сум вонземјанец, дознавам дека луѓето се скарале за еден замок, па ги убивам сите луѓе на планетата и замокот е МОЈ! :geek:
Да ама само јас останав жива и те убивам тебе,и никој од вас нема сама на планетава сум и ЗАМОКОТ Е МОЈ
Јас пак, доаѓам од иднината и сум робот кој има моќ да гледа и да слуша се на Земјата. Така дознавам дека ти си убиец и крадец, одиш на бесилка, а како што си кажа нема никој на светов замокот си е мој!
Јас сум еден стар волшебник од една земја и те наоѓам, ти умираш и ти ја зиам тапијата и секако: ЗАМОКОТ Е МООООООООЈ!!!
Јас се симнав од Марс, волшебник сум и ги оживувам сите умрени, а тие ми благодарат и гласаат замокот да биде мој и секакооо... ЗАМОКОТ Е МОЈ
Јас пак сум татко му на Чак Норис, па те казнувам оти си пукал па си го препишувам на мое име замокотт! Па погоди што следува! ЗАМОКОТ Е МОЈ!! (пукни си од мака)
Кхм, кхм па ништо не трае вечно! Јас имам документи на мое име од замокот и затоа тој си е само МОЈ!!!
Диди, ко шо знаеш ја сум The.Princess излегов од гроб, и нели јас сум принцезата, ти си испобркана ко куче (sorry) и сега ЗАМОКОТ Е МОЈ! Мухахахахаххахахахахахах
Ма немојјј, па нели сите умреа (Читајте по другите страни). Вие сте само измислени, а јас постојам. Така да си имам законско право и замокот си е мој!