(E Диди, ако не знаеш, јас на претходните страни реков дека падав од Марс и сите ги оживеав, така што сите луѓе се таму.. ќе ти го сметаме за неважечко , извини ) Инаку, јас и ставам отров на кралицата во јадењето и ете така ЗАМОКОТ Е МОЈ!
На тебе? Е како не.... На мене ми го даде и тоа сосе документи. И сеа нормално си следува: ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!
AAAAAAAAAA, а што си имам јас кртови (шпиони) насекаде па они ти ги украле документите и замокот е мој!
Јас шпионите сум ги пријавила во полиција и потоа полицајците го нашле документот и мене ми го предале! ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Јас пак имам врски во полицијаи средувам да ти го земат документот, си плаќам пари и ми го даваат. Потоа си следува: ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!
Идам нервозна и во кинам проклетиот документ, вие сите се онесвестувате (ко во турските серии ) И ЗАМОКОТ Е МОЈ!
А јас пак те тужам заради тоа што го скина документот, ти немаш никакви документи за замокот, мене ми го враќаат и ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!!
Додека вие се тужите по судови и се расправате за докуметот јас ангажирам цела армија која ги бомбандира сите членови на форумов и сите ,, умирате'' ЗАМОКОТ Е МОЈ
Ти мислеше дека сите се умрени, но ете ти пресврт јас останав жива и ти ги зедов документите додека спиеш. Замокот е мој!
И јас сум жива, се одјавив од форумов и отидов кај тебе, те врзав за стол, ти ги земав документите, ги препишав на мое име и замокот е Мој!!!!!