Е штом јас викам дека има, значи има преживеани!!!!!!!! Иначе си иам документи и замокот е мој!!!!!!!!
Додека го градиш замокот имало војна и цел замок го рушило во меѓувреме и ти си умрела и јас пак одпочеток цел замок сум го изградила и замокот мене ми е препишан! ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Местото на кое што е изграден замокот не е легaлизирано.Замокот се става на продажба и вчера го купив ЈАС!
Сите умреа, ама јас воскреснав и тебе те убив, сама сум на светот никој нема живв ЗАМОКОТ Е МОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЈ Мухахахахаххахахахахахахаха..
Јас сум Дракула. Ноќта се спушти, се будам од мојот сон, те наоѓам во замокот, ти го свиткувам вратчето и замокот е сега моооооој as it has always been muahahahhaha
Се случува апокалипса и дракула умира за секогаш а јас се појавувам како единствено преживеано суштество на земајата и како и се останато Замокот е мооој!
Јас пак сум метеор, ја смачкувам земјата и го спасувам замокот само, и си го ставувам на мене, па ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Јас сум дошла кај тебе дома и сум ти кажала ако не ми ги дадеш документите ке те убијам.Ти од страв си ми ги дала ХИХИХИ замокот е мојј!!
Јас сум професионален крадец ти ги украдов документите од џеб (кој ти е крив шо незнаеш да ги скриеш) и ЗАМОКОТ Е МОЈ
Но јас сум му наредила на моите чувари од замокот да те киднапират! Тебе те киднапирале и ти ги зеле документите од Замокот! Јас документите сум ги скрила во сеф кој никој неможе да го отворе,па и да напише иста шифра неможе да се отворе сефот само мене ми успева ако сакам да го отворам! ЗАМОКОТ Е МОЈ !