Мене ме нашле и тебе те привеле ради криминал, а за казна - државата ми го препишува замокот и ЗАМОКТ Е МОЈ!
Ама веќе кажав шифрата на сефот само јас можам да ја напишам и само мене ми успева! Со помош на што ке гоотвориш сефот?
Те хипнотизирам и ми ја КАЖУВАШ ТОЧНАТА КОМБИНЦИЈА на сефот и сеа ЗАМОКОТ Е МОЈ (легално, да се разбереме
Јас сум банкар (ама некој нечесен ) И сеа ти ми ги доверуваш документите и јас си ги преземам и ги кријам и замокот е мој!!
Не се мачете залудно дури и да ме хипотензирате нема да ви ја кажам шифрата! Од каде ги имате тие документи! Треба јас да го отворам сефот и да ви ги дадам документите! А вие пак ти најдов документите,ја знам шифрата! Само мене ми успева шифрата ЗАМОКОТ Е МОЈ И ЗАСЕКОГАШ МОЈ!
епа јас сум ти на тебе сестра и си живееме заедно и ти го делиш со мене замокот и така да ЗАМОКОТ Е И МОЈ!
ми доаѓа вест дека замокот бил на пра пра пра пра дедоми. И сега го препишват на мое име и кај мене се документите и никој не можи да ми ги земи. Замокот е мој....!!!! Ха ха ха..
јас наоѓам една гасна бомба, ја фрлам во замокот, сите таму се задушуваат и на тој начин замокот ми останува мене, а притоа ја наоѓам Тапијата и си го препишувам мене! ЗАМОКОТ Е МОЈ, ТАРА-РА-РА-РА!
Ти давам апчиња за спиење,ти тонеш во длабок сон ,јас ја крадам тапијата.Го фалсификувам твојот потпис ,го ставам на мое име и оооооооп замокот е мојјјјјјј САМО МОЈЈЈ
Слуга ти сум ... Наместо апчиња против пролив ти давам отров и умираш ... сега замокот е МОЈЈЈЈ Спојлер моментот кога слугата станува газда
А јас ја видов таа ситуација пошто и јас живеам во замокот, те пријавувам во полиција. Тие те апсат, после идеш на бесилка, и заради благодарност на полицијата ми го препишуваат замокот МЕНЕ!