Јас и ти сме многу добри другарки и ти одеш на летување на некое далечно место и документите мене ми ги даваш да ги чувам,тебе таму ке те прегазат и ти ке починеш во далечното место каде што си.Докумените јас ги зимам.ЗАМОКОТ Е МОЈ.
Јас пак те прелажувам со кредитна картичка со голем лимит и замокот е МОЈ! Спојлер сега се сетив случајно заборавив да ти го кажам пинот, а ти ми ја препиша тапијата па пукни си од мака
ne plakjas danok na drzavata ,zamokot ti go odzema drzavata i go preprodava a jas go kupuvam.zamokot e MOJ
Јас сум нотарот и наместо да го заверам замокот на твое име, јас си го заверувам на мое и замокот е МОЈ
Па ти живеј си во тој замок, оној главниот е мој.. Спојлер Патем ти стануваш банкрот и го ставаш замокот под хипотека, и ти го земаат.
Те туркам по скали, паѓаш и си цела во гипс ти се заканувам дека ќе те задавам, па ми го препишуваш замокот мене. СЕГА ЗАМОКОТ Е САМО МОЈ
го правам тоа од твојот аватар! доаѓам со пиштол! do not touch me и дај ми го замокот! Ти ми го саваш и замокот моооој!!!!