Сите луѓе кои постојат во универзумот и надвор од него и кај и да се се толку глупи што не можат да смислат страгедија со која ќе ми го земат замокот, и така ЗАМОКОТ Е МОЈ а + јас сум бесмртна... ( да се разбереме во 2 работи: навистина сум бесмртна, мислам да нема вакви оправданија : не постои бесмртен човек... дрн,дрн,дрн... И сите Луѓе се глупи(полицајци, ова, ова), нема освен тој, освен овој... АЈДЕ ДЕ СЕГА! ЗАМОКОТ Е МОЈ!! Едит: И КРАЈ! (на играва)
Јас сум Shape shifter и се преобразувам во тебе, доагам во замокот и те затворам во подрумот кој порано бил користен за измачување, така да твоите извици никој нема да ги слушне до крајот на вечноста(бидејки нели си бесмртна). тебе те чува Чак Норис кој исто така е бесмртен исто и јас. Јас си го протолжувам животот и сите мислат дека сум ти и Замокот е мој ама само јас и Чак ја знаеме вистината THE END IS JUST A NEW BEGINING muhahahahahha
се раѓа ново дете кое супер моќно тоа сум јас ..никој немозе да ми се сротистави но дошол некој Херој и ме убил но јас станав дух и тапијата е со мене,бидејки секој сака да го има овој замок и сака да ми ја украде тапијата јас влегувам во потсвеста на Чак Норис и тој околу замокот засадува растенија високи до небо и никој неможе да ги пројде целите се со трња и такви работи ....им го исперувам мозокот на 50 луге кои ми се слуги и прават што ке им кажам произвдуваат храна и ништо не ни треба од надвор и среќно си живеме засекогаш секако во МОЈОТ ЗАМОК!!!и секако заборавив Чак Норис ми е личен слуга а и на него му е исперен мозокот
Иначе сега видов не сум кажала ако ќе ја земам тапијата епа вака ти умираш и поставуваш задача кој прв во целиот цвет ќе се роди негова е ја тапијата и јас сум била тоа бебе кое за 1 ден станало возрасен човек
Полицијата дознава дека тапијата ти си ја украла, а бидејќи мојот пра-пра дедо бил сопственик на замокот тој ми припаѓа мене што значи ЗАМОКОТ Е МОЈ !!!!!!!!
Јас сум била царица на замокот.....Но некое време не сум била во замокот сум била на некое далечно место па затоа кога сум се вратила сум дознала што се случила и ти ја земам тапијата и веќе замокот е мојј...
ќе ти наместам стапици за глувци и сите глувце ќе се фатам а на една од стапиците ќе се фатиш и ти и од болка ќе избегаш од замокот сега тој е мој
не нема да ти го даде тебе бидејки пред врата ке го истралат моите војници кои од далеку го здогледале дека иде а тој нема да ги види и ке умре и замокот пак си останува мој !