додека го чита договорот,доаѓа неговата нова жена,која нашла документ на кој пишува дека не си негова ќерка и одлучува на мене да ми препише се и сега замокот е мој!
Пошо ги глеам сите можни крими серии ќе те убијам и тоа ќе изгледа како трите прасиња да го направиле, и затоа што замокот нема сопственик го купувам од државата и замокот е мој!
Потоа доаѓам јас(како детектив)...Хахаха и откривам дека ти го изврши убиството и сега замокот ми припаѓа МЕНЕ...
при тепањето си се здобила со тешки повреди и не мозис да управубвас со замокот а во медзу време откривас дека јас сум џеки џен и како на другар ми го давас замоко и.... ЗАМОКО Е МОЈ
Арно ама Џеки Чен бил другар со Чак Норис и му го дал нему, а овој ми го поклонува мене и ми го чува од сите што сакаат да ми го земат.. Замокот е мој Спојлер лично обезбедуван од Чак Норис.. Боже, кај ми текнуваат овие глупости ххх
Чак Норис отишол на снимање на Expendables 2 и јас ти мавам една заушка и те нема... Е СЕГА ЗАМОКОТ Е МОЈ
Станувам од под шлепер ко дормео што преживува под огромните бели шлепери на рекламата на Топ Шоп, и ти се одмаздувам најкрволочно што можам прво те мачам, па те убивам пред сите за да знаат што ги чека ииииииииииииии ЗАМОКОТ Е МОЈ МУАХАХАХА! Спојлер Ај забегав јас
Другарка сум ти и излегуваме заедно на кафе. Уз пат паѓаш во дупка (претходно ископана од мене), те затворам таму и те нема. Замокот е мој.
Јас ти пуштам еден ветар, поздрав од гравчето за ручек и ти се предаваш и ми го препишуваш Замокот мене, со договор за дар Замокот е мој
Ја собирам четата на јане сандански те напајѓаме и го освојуваме замоко и јас како водач на четата го добивам замоко и сегаа.................. З.А.М.О.К.О.Т.Е.М.О.Ј
Арно ама,сите се разболувате од ретка болест која за 24 часа ги убива сите,белиот дроб ви станува на каша и нема никој во замокот,јас го превземам,го чистам и ги погребувам телата и замокот е мој!!!
Ти праќам секси мушкарчина, те заведува, те убива (сосем елегантно и чисто, со давење) и оп ЗАМОКОТ Е МОЈ. А и мушкарчината ќе си го земам назад.
Ти се напалуваш на мушкарчината а он е уствари геј, па тебе те фаќа т.е. добиваш инфаркт. Јас у меѓувреме во катастер наоѓам имотен лист дека местото на замокот е на дедо ми, и а автоматически замокот е мој нанананааа
Ако провериме подобро дознаваме дека дедо ти замокот го украл од дедо ми, па те тужам и тебе и дедо ти за кражба. Одите фино лепо во затвор и замокот е мој!