Тие војници ќе се свртат против тебе и ќе те убијат,после тоа ќе се испоубијат меѓусебе оти нема да знаат кој од нив ќе го земе замокот и замокот е мој
Јас сум една од омилените на твојот љубовник,му се јавувам и му кажувам се лошо за тебе и те затвора тебе а Замокот е мој и тој иди кај мене
Нема шанси тој ми верува само мене,а тебе ке ти ја отсечат главата поради клевета Така да ЗАМОКОТ Е САМО МОЈ
За жал твоите другарчиња вонземјани додека се возеле низ вселената удриле во сателит и таа супстанца ја снемало. Сега замокот е повторно мој!
ХАахахаа на нивната планета таа супсанца ја има како кај нас водата,ми ја носат другите пријателчиња и никој ништо не ми можее ЗАМОКОТ Е МОЈ
Арно ама тие твои таканаречени другарчиња не ти биле толку верни како оние што удриле у сателит па ти носат супстанција која те прави смртна и сепак умираш ПА ЗАМОКОТ Е МОЈ
Како и во секој Замок, така и во „твојот“ има група на луѓе кои ти се потрчковци, но сепак не ти се толку верни колку што ти си замислувала. Им наредувам да те стават во зандани, оние најстрашните и тоа, полни со стаорци..Тоа и го прават. Чао, чао мила Кала. Се надевам дека ќе скапеш во затворот. Замокот е МОЈ! Муахаххахах!
Ама и во твојот замок имало потрчковци и те пријавуваат во полиција поради ствање во затвор без никаква причина одиш и ти во затвор и сега замокот се продава а јас сум најбогата личност на светот им давам 60 милиони и го купувам и сега ЗАМОКОТ Е МОЈЈ
Ама таа земја е на твојот дедо кој има брат близнак кој се вика исто како него а неговиот брат близнак е мој дедо(жими филмов ) и по грешка на мојот дедо бил земјата и дедо ми ја препишува на мене иии ЗАМОКОТ Е МОЈЈЈ