бабата и дедото се развеле и замокот е на дедото а дедото умрел и сега јас сум му сестра на дедото и замокот сега е мој
баба умрре ама ај ама јас те прегазив со автомобил и замокот припага на менее што значи замокот е мојјј
И со наследување на престоло добијала си и хејтери.Они извриле убство зад тебе и умрела си и јас како твој наследник го превземам претстолот и замокот е мојј
на престолот имало отровни боцки и ти кога си седнала си се претворила во камен .... И тогаш јас твојата слугинка излегло дека сум ти била некоја роднина и сум го наследила замокот... ЗАМОКОТ Е МОЈ
ха од кај твој да не се бори за него? Инаку јас сум била твоја слугинка и сум дознала дека си ја отрула и сум те пријазвила во полиција и замокот е мојјј
Ти ќе се омажеш за брат ми, а тој за роденден ќе ми го подари замокот. Замокот е мој... конечно! Сега да си здивнам малку! . Како зошто да здивнам? Па додека го натерав брат ми да ми го даде замокот, ехехее, што се’ не претрпев. Спојлер Отидеми паметот (уствари уште од одамна е отидел) и јас си се смеам на себе што глупости трескам
Ќе пратам војници да ја убијат, и тие ќе ја убијат.. После тоа ќе го предупредам на мм дека не смее на никого да го дава замокот, и замокот повторно е МОЈ
Но излегол луцифер од пеколот и ја затворил таму у најтемната зандана за никогаш да не излезе па Замокот е мој!