Е сега стварно не знам што да ти кажам. Ќе помине долго време, ќе си најдете некој поубав замок, та овој ќе сакате да ми го поклоните ... И замокот е мој!
Наместо нас, убиецот ќе ја убие слугинката и нејзиниот маж Oткако ќе дознаеме дека ти си го платилa, те убиваме и тебе и убиецот, и замокот е наш
Имам врски во полиција и за кратко не ослободуваат од затвор,ке кажам дека нелегално го поседуваш замокот,и тебе те затвараат и замокот пак е наш засекогаш така ли е Мацаааа?
Воскреснатата Баба(Јас) излегува од затвор, и за тоа време, поминато таму, вие само сте се лажеле. Сте си правеле екскурзии на мозок. Зошто?!-Затоа што наследувањето на Замокот и тие ваши триста чуда се лажни-црно-на-бело-договори, кои сега веќе се пепел во мојот омилен камин, во мојот најомилен Замок. Па, Замокот е мој!
И тогаш се појавува еден човек, еден човек кој ги руши сите препреки и го освојува замокот Замокот е мој .
А пак јас и Вито ве гледаме одстрана и ви се смешкаме Најпосле излегуваме, и сите ве ставаме во затвор, а останатите ги пуштаме во друг замок, па нека се тепаат за него Стариот замок е вечно наш
Me гази кола и се реинкарирам во поскок, вегувам во замокот, ве касам и умирате и сега секој што ќе влезе го убивам и ЗАМОКОТ Е КОНЕЧНО МОЈ!!!
А уствари ние не сме умреле, туку сме се преправале додека да не најдеме добар лекар да не излечи Најпосле сме излечени За стражар го ставаме Чак Норис, и уживаме во замокот засекогаш А Антонина ја ставаме во затвор Нека поживее и она во замокот :geek:
Јас сум вештерка имам моќ невидливост. Ќе дојдам и сите ќе ве убијам , ќе поставам стражари огнени бесмртни змејови и ќе го маѓепсам замокот со мојата магија, никој нема да може да му се приближи, и засекогаш ЗАМОКОТ Е МОЈ.