Те пријавувам за кражба на мојот имот и ги истребувам пајаците(иако не се плашам од животни). И така замокот е мој, а ти си во затвор поради кражбата.
те мавнувам со стап по глава ти ги земам клучевите, те ставам во ќелијата, се враќам во мојата соба, замокот е мој.
Јас идам со докторот, тој ти ја зема базуката и ти вели „Во замокот е забрането оружје.“ ти влегуваш во ТАРДИСот и тој те носи некаде далеку, далеку од каде што неможиш да се вратиш.
И додека ти си зафатена со радувањето јас доваѓам со лошата вештерка ти правеме магија за да заспиеш ии ЗАМОКОТ Е МОЈЈ!
Јас сум вештерката и те убивам и правам портата од дворот да биде влез во друг свет, но само јас неможам таму да влезам.
Јас сум магионичарка и правам поратата од дворот да те телепортира тебе во друг свет и сите останати освен мене и замокот е мој.
Спојлер Наместо да си комплицираше, можеше само да кажеше дека не сум кажала дека замокот е мој, и замокот ќе беше твој. Но, јас не сум се телепортирала, туку сум станала дух и колку и да доаѓаат нови „сопственици“ на замокот, јас ќе ги бркам и никој НИШТО неможе да ми направи или наштети. Замокот е мој!
Ке го викнам каспер да те заведи,ти ќе се вљубиш во него и заедно ќе заминете и ќе бидете многу среќни и ке имате мали Касперчиња а јас ќе си живеамм среќно во замокот...Замокот е мој!!