Се откриваат гадните работи на пинцезата, се пушта гласање ( ) и целиот свет одлучува замокот да биде мој.
Си погрешила со водењето на замокот и преостанатите работи со него и повторно е распишано ново гласање . Јас сум Избраничката за тронот . Замокот е МОЈ .
Осудена си за лошо управување на замокот.Ќе те носат на бесилка.Јас сум новата избраничка.Замокот е мој!
Се дознава дека ти си им плаќала на луѓето за да гласаат за тебе, јас сум втора со гласовите после тебе, и замокот е мој!
Се дознава дека и ти си им плаќала на луѓето за да гласат за тебе,јас сум трета и значи замокот е МОЈ !
Јас сум ти кралски семеен доктор и ти откривам опасна смртоносна заразна болест. Луѓето решаваат да те погубат, а менее како знак на благодарност ми го оставаат замокот. Замокот е мој!
твоите војници ќе почнат бунт бидејќи не ги плаќаш доволно и сеа јас доаѓам на сцена и дупло ги плаќам војниците и ги свртувам против тебе.Тие тебе те протеруваат од замокот и сега ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!!
Сите ке дознаат дека војниците ги поткупуваш за да бидат на твоја страна се избира нов владетел, а јас сум избраната ЗАМОКОТ Е МОЈ!!
Но ти незнаеш да управуваш со замокото, па затоа јас напочетокот ти доаѓам како помош и потоцна го завземам целиот замок па така сега ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!
Потоа доаѓам јас eдна ноќ со мојата силна војска, го напаѓам замокот, те иселувам и така јас станувам владетел а ЗАМОКОТ Е МОЈ. (засекогаш)
Најдобра другарка сум ти, љубоморна сум на тоа што замокот е твој, па еден ден ме викаш да дојдам на кафе кај тебе, и јас те убивам Замокот е мој!
јас сум слугата ти носам вечера во која има отров. ти го јадеш јадењето со отров и умираш замокот е мој
Од преголема среќа дека замокот е твој, си се заборавила и си се најадила од вечерата во која си ставила отров.. хаха замокот е мој сега..