Пред да стигнеш да го сториш тоа, те убива љубовницата на MуsteryMan23 и веќе не се враќаш, замокот на крај останува во мои раце.
Site mislat deka me ubiva ljubovnicata na @MysteryMan23, no toj vednas stom doznava za nejzinite nameri me spasuva bidejki e zaljuben vo mene. Jas se vrakam vo mojot zamok i nikoj nema pristap do nego. Zamokot e moj.
Од што толку те сакам не сакам твојот живот да биде во опасност и те носам на сигурно. И замокот е мој!
Се враќам како слугинка по некоја година, служам во твојот замок, после некое време умираш, причината никогаш не се открива. Замокот е мој.
Навечер додека сите спијат влегувам во твојата соба преку прозорецот те загушувам со перниче и секако умираш. Замокот е мој!
Vo momentot koga ti mislis deka sum umrela, doaga @MysteryMan23 me spasuva, po nekolku meseci se oporavuvam i se vrakam na mojata teritorija. Zamokot e moj!
На неблагодарни слугинки кои мислат дека можат да ги трујат/задушуваат газдите и да им успее планот така лесно, местото им е во затвор. Замокот е мој.
Немаат доволно докази, ме пуштаат на слобода. Се враќам во замокот, кој е моја сопственост. Замокот е мој.
Te tuzam bidejki si zela na necesen nacin nesto sto mi pripaga mene. Odis zad resetki. Zamokot e moj.
Ne odis dobrovolno, policijata prisilno te priveduva. Osudena si na mnogu god zatvor bez pravo na pomiluvanje. Zamokot e moj.
Не може да ме осудиле кога не ми најдоа ништо. Тебе те тужам за клевета и се влечкаш по судови. Замокот е мој.
Nema svedoci, nema dokazi. Sudot mi go dodeluva mene zamokot poradi dolgite godini uspesno vladeenje. Zamokot e moj.