И уствари документите немало врска на кој се,јас ги палам,а тебе те заробувам засекогаш,дури и со стража,а уствари јас не сум умрела,само сум се преправала дека сум мртва И пак си го превземам замокот,а јас си се кријам на место кај што никој нема да ме најди и ЗАМОКОТ Е МОЈ
После големо истажување откриваат дека ти си лажела дека не си била мртва туку живаа...те носат во затвор и јас доаѓам да го освојам замокот ии тој е мој
Е јас сум лажела пошто некој сакал па да ме убие...Не е тоа прекршок А и кај ме нашле,скриена бев Како и да е...ми дале само условна па кога сум излегла сум се вратила кај замокот,сум си купила веќе оружје и сум го легализирала во полицијата,итака бев таму и сум ја убила лусиии И сеа замокот е мој!
Хахаха...Ме земал некој доктор па ме спасил и сум оживеала ми го смениле изгледот на лицето и се тие работи... Сум дошла кај тебе и сум те застрелала .Сум ти го земала оружјето и парите и си го земав и замокот што значи ЗАМОКОТ Е МОЈ.
Хахахах ти голема фантазија имаш Ко во малечката невеста Арно ти си ме застрелала,ама после првиот пат ко пробале даме убијат јас сум почнала да носам непробивна заштита на цело тело,така да не сум умрела,сум се вратила кај тебе посилна и со се војска и сум ти го зела пак замокот,а тебе не сум те застрелала пак,сум те зела покрај мене да те надгледувам и да не можиш пак да ме нападниш Замокот е мој!
Хехехех ама јас ќе се здружам лажно со тебе да ја придобијам твојата доверба,а мојот најдобар другар - твој симпатија ќе ми помогне во се. Ќе го натерам да направи лудо да се заљубиш во него, да одлепеш од љубов тој ќе те земе за жена и ќе заминете далекууууу од овде, а јас ќе останам да го ,,чувам,,замокот. Се ослободив од тебе значи ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!!
Ц ц...си се излажала,јас не се вљубувам во друг,си го чекам принцот да се врати од војна Џабе ти се плановите И така,јас не сум заминала,ама сум ти дала тебе некој помал замок настрана,а замокот си останува мој
Ти јавиле дека принцот е повреден, и може да го спаси само принцезата, одиш таму го спасуваш и те носи дома кај него да живеете со свекорот и свекрвата и замокот е мој
Хахахахахха ,ме изнасмеа E па почнале свекорот и свекрвата да ме нервираат и јас пак сум дошла во замокот Со се принцот,пошто нели наш си беше пред тоа замокот и пак замокот си е мој (да те пуштам тебе кај нив ако сакаш ) A тебе сум те задржала таму во замокот да седиш и да уживаш
Арно ама принцот те напуштил и те избркал од замокот и така јас сум останала со принцот во замокот и ЗАМОКОТ Е МОЈ.
Е јас сум се вратила и сум го угушила,а тебе сум те избркала Море сам,на никој да немаш верба...И замокот е мој!
И еве ме мене после некое време се враќам со полни сили И тебе ти давам еден бокс и ти паѓаш, те врзувам и те фрлам во длабокото море, а на замокот му ставам страшна стража за да не нелетат некои како тобе И ЗАМОКОТ Е МОЈ.
џабе џабе,јас ракче сум(имам специјална сила ),сум преживеала и во морето,после сум влегла преку некој таен влез(пошто нели мој беше замокот и јас си го познавам )па после ти како шо си се опуштила таму,сум те начекала и сум те удавила таму во сауната заради то шо ме фрли в море После сум ставила титаните да ме чуваат и ЗАМОКОТ ПАК Е МОЈ
Епа ракче јас те најдов, те заробив, те испеков и те прибрав на софра за вечера и тоа на титаните... ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!
Аууу шо лоша судбина ми одбра Ама тоа друго ракче било Знајш како во Ариел ко ќе бега тој Себастијан да не го испечат,е така сум се скрила и јас А тие титаните и казна си добиле! И сум наредила да те пренесат на друга планета ( пошто нели тие се можат) па ЗАМОКОТ ПАК Е МОЈ! (хахах абе не ви го давам бе )
А чекај,кој рече дека е во море замокот? А и да е во суша,и да го пресушиш нема врска,ќе донесиме вода А и јас не сум стално само ракче,понекогаш сум човек...Сум те избркала пак и тебе,сум те пуштила кај некој згоден таму и поќе не те интересирал замокот И замокот пак е моооој (ми работи фантазијата вечерва )