Glasinite za nepravednoto vladeenje se pokazuvaat kako netocni i zamokot se vraka vo moi race. Zamokot e moj.
Доаѓа твојата неостварена љубов и ти понудува брак прифаќаш и си заминуваш од замокот јас сум на твоето место . Замокот е мој
Mojata neostvarena ljubov nema sansi da dojde so ponuda za brak, taka da samo si sonuvala i .... zamokot e moj
Pocnuvas da veruvas ti vo toa od jaka zelba za da se sluci, a voopsto ne e povrzano so realnosta. Ne si sposobna da rakovodis so zamokot i ... zamokot e moj.
По долго владеење со замокот луѓето ти го одземаат раководството и ми го доделуваат мене , не се задоволни како раковидиш ти . Замокот е мој!
Епа ако не постои зборот сватија постои зборот Сфатија .. и ми го доделија мене замокот . Замокот е мој !
Јас сум најубавата и најзгодната дама која дошла во кралството.Сите мене ме сакат ги вртам на малиот прст и го добивам замокот.Замокот е мој!
За кратко доаѓам јас во кралството веќе твојата убавина е позната и ме сметаат за поубава од тебе и ми го доделуваат замокот . Замокот е мој !