Децо ако сакате правете си го и рушете го замокот од лего коцки што ви ги подарив за нова година, мојот замок е сосема во ред, still mine
не е веќе твој зошто си имала афера со некој згоден војник од твојата војска односно мојата и поданиците веке не те сакаат замокот е мој!!!
значи од наследство ми има останато од баба ми и дедо ми, у тестамент ми имаат пишано...дека ЗАМОКОТ Е МОЈ
Jas sum naslednik koj se pojavuva posle 20 godini za koj nikoj ne znael I zamokot ostanuva na mene..No, mi javuvaat deka ima nova sezona na Gossip Girl pa go napustam zamokot zosto nema internet I ne mozam da si gi simnam epizodite Zamokot go podaruvam koj e zaintrresiran
Морам да признаам дека поседувате добра имагинација, но сте го згрешиле местото запишете студии смер/режија а замокот си останува моја реалност and of coursee засекогаш мој!
Таа вечер јас нема да бидам во мојата соба ти ке ја задавиш слугинката а јас ке останам жива и замокот ке биди само мој аа и ке наредам да ти ја пресечат глата И ЗАМОКОТ Е МОЈ ЛАЛАЛАЛ