е тогаш јас нема да ти нудам ништо,туку ќе те однесам на местото за кое сонуваш и нема да посакаш да се вратиш ваму,достапно ќе ти биде се што сакаш...После тоа...ЗАМОКОТ Е МОЈ!!!
Ќе ти ги киднапирам децата и ќе те уценувам дека ќе ги убијам доколку нема да ми го препишеш замокот, ќе попуштиш и ЗАМОКОТ Е МОЈ!
По неколку години излегувам од затвор,сосема поинаква личност, ти нема да ме препознаеш,смртно болна си на постела, немаш никој...Влегувам во твојот живот,лажејќи те дека само јас го имам лекот во замена за твоето богатство ЗАМОКОТ...Не сум бездушна, те испраќам во дом за стари лица и ЗАМОКОТ Е МОЈ!!
Епа јас и ја кажувам вистината дека ти ја лажеш...Потоа ми го даде замокот оти сум му ја кажала виситната тебе те испратиле пак во затвор доживотно и јас сум го заземала местото твое ии замокот е мој )))
Доаѓам секоја вечер и создавам неартикулирани звуци и сенки. Мислејќи дека се во прашање духови, заминуваш од замокот и тој е мој!
Да но во тој замок на најдолниот кат има големи страшни змејови чии ланци се штотуку отпуштени, ги гледаш бегаш од нив и... Замокот е мој!
Бегам од змејовите, не успеваат да ме изедат. Се враќаат гладни во замокот, ти си таму и те јадат. Замокот е мој.
Ама најпосле сваќаш, дека змејовите, те измамиле, и не се фатиле од лажната замка. :geek: Замокот е мој.
Змејовите биле под заштита на државата, па бидејки си ги отрула ти следи казна затвор. Замокот е мој.
Aaa многу луѓе ми се вселиле во замокот додека уживав на Хаваите Се вратив јас со титаните,те избркав Ангел негде на другиот крај на светот,во некој друг замок и сум си се вратила во мојот замок...Замокот е мој!
Ама ти повторно мораш итно да заминеш,се повредило твоето мало и слатко синче.Мене како најдобар пријател ми оставаш се....така да..... замокот е МОЈ!
Имам синче? Бреее амнезија сум имала...Која од вас ме удри толку силно? Перла,се вратив јас со синчето и со ЛејдиДол,вие ќе ми бидите детегледачки Замокот е мој!
Divinebutterfly ќе се откажаш ти? И така сите ние 3 сме си живееле во замокот,ама пошто ти си била со амнезија си заборавала да го гледаш синчето и така тој те замрализ и ме заксакал мене как мајка а тебе сме те избркале пак на Хаваите.