Не Аууу бре бре...ама мојата амнезија поминала штом сум знаела да се вратам во замокот Само шо тогаш ко се родил синот сум имала...Син ми не се откажал од мене,па мајка сум му била сепак,иако понекогаш таква забораена,па ме зел назад во замокот (а и нели јас треба да му го препишам хахахахах ) Вие сте останале пак во замокот,ама ако се буните ќе ве избркам хахахаха (леле си се внесов јас )
Го киднапирам син ти и услов да ти го вратам е сите заедно да заминете негде, на некој пуст остров. Се сложуваш и ЗАМОКОТ Е МОЈ!
Епа ај ти си била главна во замокот а јас твоја слугинка Ама јас сум имала таква сила за се да останам млада. И така поминувалооо време и ти остарела и си заминала на другиот свет а синчето по тага за тебе и тој после некое време починал и немало кој друг да го наследи замокот па затоа јас Слугинката
Всушност не умрев. Клиничка смрт...кома. Пак сум жива, а ти престануваш да бидеш наследничка. Замокот е мој.
Хахах измешавме приказната...Чекај малце бе,тебе нема да ти се здосади да живејш толку долго? Ммм ок Сум се преродила јас...А погоди кој сум потоа? ЧАК НОРИС И замина ти,готово Замокот пак е мој
хм ти чак норис а баш скапо го платив за да дојде да ве избрка. И знаеш ли дека се откажувам веќе или дадете ми го барем пола замок или се селам засекогаш
Важи бе, е не баш пола,малце помалце (така иначе нема да е мој ) ама од толкав замок со толку многу соби можи и поќе да се соберат Ама пази,те гледам под око Замокот си останува мој!
Сакав да си одам ама се собрале еден куп селани и сакале баш јас да живеам во замокот, а тебе те избркале од местото со клоци
Абе кои селани,кај сум ги пуштала јас цело царство во замокот да седи? Јас реков само некои од феминките,тие шо сакам сите ќе си ги примам Сум се вратила со војската и сите надвор! Ама овај пат и ти со нив Итака сакаше да си одиш Замокот е мој
Било как било јас пак си дојдов во замокот и ти магла надвор. И за инает на другите сум се заковала со шајки за зидот и засекогаш сум си останала во замокот пошто неможело никој да ме откови.
Така закована си искрварила до смрт, па сме те закопале 2 метри под земја, а дивајнбатерфлај од жал за тебе си умрела и таа...Замокот останал мој
Divinebutterfly била паметна и те понела и тебе со себе, а јас како силна владетелка сум се спасела од под 2 метра под земја и сум си останалка жива и замокот е мој.
Направив магична напивка со тревки кои само јас ги знам и те магепсав да спиеш 500 години затворена во замокот и сега ЗАМОКОТ Е МОЈ, со се тебе заспана во него
Да, но ти си заборавила на снежната кралица која ја има моќта на замрзнување, со едно хуууууууу те замрзнувам, и замокот е мој
Моето сонце го стопи целиот снег, тебе ти ја исеков главата (како прееска султанот на тој шо му ја исече ) и ЈАС СУМ НОВИОТ ВЛАДЕТЕЛ ЗАМОКОТ Е МОЈЈ