Ама ја ќе ја викнам Македонската фаланга (навивачите), па после џабе му е се на твојот Чак Норис, ќе биде тотално униште, и затворен во зандана.Замокот е мој.
Јас ќе фрлам клетва за секој што ќе пристапи во него да умре, освен јас. Нема контра магија што може да ја разбие клетвата, засекогаш си останува така. Ај сеа да ве видам, замокот е мој.
Ја пијам магичната напивка за доживотен век и не умирам се коси со твојата магија! Замокот е мој, го заверувам у катастар, едно милионче на гвујо и саша и они ми гарантираат сопственост
Ќе се направам невидлива и ќе си живеам во замокот, ти никогаш нема да знаеш дека и јас живеам таму, ќе живееш и ти, но замокот ќе биде мој.
целиот под од замокот ќе биде со прав, и ќе приметам туѓи, а потоа ќе фрлам магија за странци и ќе те уништам, замокот е мој
хехех куршумите со заби ќе ти ги фатам, а ја по професија сум стрелец-значи подобро пукам од тебе, така да ти ќе бидеш заробена и замокот е мој
no so bombardiranjeto si zaboraela da otepas eden koj posle te ubiva i zamokot e bez vladetel i drzavata odlucuva zamkot daa bibe MOJJ
Имам магични очи, те погледнувам и замрзната си. Само метал може да те спаси, али нели си Телјор Свифт и само кантри слушаш - умираш. Си плаќам ја таму и плус нели принцеза сум, и братче Замокот е мој!