твоите очи неможат против снежна кралица, студот е мојата сила....ти ја одземам моќта и замокот е мој
јас ја имам моќта на сонцето излегувам и со мојата топлина ја убивам снежната кралица и замокот е мој
Јас сум астероид, ги погодувам сонцето и месечината и тие згаснуваат, ја погодувам и земајата и пушстошам се освен замокот, тој е мој.
Пред да ја погодиш земјата јас ја напуштам со вселенски брод и од далеку те гаѓам со најмоќниот ласер, те разбивам на милјарда парчиња, ти си уништена и ти го одземам замокот, патувам низ времето и просторот влегувам во паралелен универзум каде никој не може да ме најде и Замокот е мој!
Каде и да се наоѓа замокот, со него мора да управува маж. Затоа да не се расправаме и да ја правиме голема и комплицирана работата, замокот е единствено мој и така ќе остане за навек
Со мажот управува жената. Да речеме дека мажот е главата на фамилијата, а жената вратот... вратот ја врти главата каде и како сака. Те заведувам, управувам со тебе, се` што е твое е мое и замокот е МОЈ.
К.i.m ке ја опијаниш,ке почните да војувате,двајца се караат третиот користи и замокот е мој и ке имам најголема војска што никој не ке можи да ја победи
На војската ќе им дадам да се напијат вода во која има смртоносен отров...Пијат и сите умираат....и после.... ЗАМОКОТ Е САМО МОЈ!!!
ЖЕНАТА на која никој не и може ништо е во коалиција со мене, ти ја зема моќта ја додава на нејзината па целата ми ја дава мене. Сега мене никој не ми може ништо, замокот е мој...!!! Спојлер леле луѓе се осетив како мало дете со муабетов што го стропав
епа другарот те зафркнал и не ти го дал замокот се заљуби во мене и ми го подарил за С.Валентин ххх xD