^ДА ,меѓутоа има луѓе кои имаат цел само да му наштетуваат на некој друг.Тие да се над него,тој/таа никако да не се подобри,побогати,поубави итн... И секако ќе има некој кој ќе се занимав само со уништување,за тоа таков ни е светот Инаку браво Џени
Многу добро кажано, секој треба да се потруди да ги примени барем повеќето од советите. Едноставно, треба да мислиме и дејствуваме само позитивно, позитивните мисла и позитивните дела водат кон позитивен живот!
Фини совети ама си имаме ние наши упатства. Во некои од точкиве се пронајдов, ги правам тие работи. Ама 20 правила се многу. xD
- Се обидувам но не секогаш имам време за тоа . - Можеби кога ќе умрам , на оној свет ќе имам мир и тишина се додека живеам со 3 деца , мало сутра . - Некогаш и повеќе спијам . - Се обидувам , кога ја имам ( а ретко ја имам ) . - Немам време за ова правило . - Избегнувам вечера , поради вишокот на килограми . Вечерам само ако морам ( сум на гости или некоја прослава во ресторан/кафана ) . - Редовно сонувам будна . - Некогаш и повеќе . - Не трачарам , само пренесувам информации . - Не размислувам за тоа , ги прифаќам и продолжувам понатаму . - За жал , постари од 70 во мојата фамилија се бројат на прсти , исклучок е баба ми со своите 84 години , другите се помеѓу 50 и 60 години . За помлади , само ќерка ми и внуците ( не сите ) . - За жал , не можам да помогнам ако некој ептен ме повредил . - Не се ни сеќавам на неговите грешки . Јас своите не ги паметам , не пак неговите . - Потпишувам со 2 раце . - Секогаш ќе има полошо или подобро . - Нешто што највеќе ми се допаѓа во овој пост , е токму ова . - Пих , ниту знам , ниту ме интересира . - Тогаш ќе ми биде здодевно . - Ова за мене не важи . Кога не ми се мрда од кревет - не мрдам од кревет . - Точно !