И докторката ми кажа исто , иако јас не забележав покачување на температура .. можеби внатрешна сум имала , ама , по некоја случајност , не сум забележала .. Апдејт после контролата : Докторката рече дека се е во ред , воспалението се повлече , и нема потреба повеќе да бидам под терапија . Во врска со слухот ( кој за сега , сеуште не ми е ист како пред воспалението ) докторката ми кажа дека со тек на време ќе се врати во нормала , за неколку дена би требало да биде во ред .
Деновиве поради настинка ми се затнаа ептен. Не пиев антибиотик оставив природно да си тече оздравувањето, земав едни витамини и еден сируп. За два дена пуштија ушиве, а имав зуење јако. Така да, кај секого е индивидуално и различно.
Мене дека прв пат ми се случи , искрено многу се исплашив . Кога би ми се случувало често , веројатно и јас така би , само топло би ставала од надворешна страна и што е можно повеќе витамини ( што низ таблети , што низ исхрана ) и топло чајче . Е сега , кај мене беше сериозна ситуацијата , големо воспаление беше , ама еве се среди веќе . Мило ми е што од темава дознав и алтернативни начини , ако повторно се случи да знам што да правам а да не трчам на доктор како попарена .
Lek za zatnato uvo.Tajlol hot ili rinostop! 5 godini setanje niz doktori i ova e lekot! Se sto ima vo sebe pseudoefedrin e lekot za ova.Nisto drugo
Дечки кога и да летам со авион имам забележано дека десноѕо уво ми се затнува и осеќам притисок, толку многу што на моменти помислувам дека ќе ми експлодира Наскоро пак ќе летам и се плашам од тоа. Што би можела да превземам? Има ли некој со ваков проблем?
Има едни EarPlanes ги викаат, се порачуваат онлајн ама сум ги видел и по дуќани (во странство). Ги ставаш во уво пред да полеташ, и ги вадиш тек откако ќе слеташ. Исто така не знам дали пиеш Драмина пред лет? Нема што друго да направиш ако е таков притисокот во авионот, тоа е тоа.
Пробај. Мене знае да ми се врти во авион, исто заради притисокот внатре. Кога пијам Драмина сум супер.