Заљубен пар!

Дискусија во 'Врски' започната од GlamourouS, 26 ноември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Гледам темава е нешто light од типот...јас и мојот дечко, позитивности мани проблемчиња.... :)
    Епа заедно сме 7 години 2 недели и 3 дена :D Нормално дека ни е супер заедно, штом сме толку време skupa. Значи се нај нај нај. :inlove:
    Како и секој пар така и ние сме имале проблеми,караници,несогласувања....НО компромисот секогаш е тука.Ако нема компромис во љубовта и ако нема разбирање и почитување на партнерот нема ништо од сето ова.

На Angel4eeee и Cliona им се допаѓа ова.
  2. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.767
    Допаѓања:
    145.269
    Кратко сме заедно, но се чувствувам како да го знам цел живот. Со него овие неколку месеции поминаа додека да трепнам. Ме научи буквално како дишам и прави се да сме среќни двајцата.
    Си веруваме, си се сакаме, се почитуваме, а тоа ми е повеќе од доволно.

3. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.847
    Допаѓања:
    14.462
    He's lucky to have me... :D

Шала на страна, убаво ни е. Прво на него мислам кога станувам, и последно пред да заспијам. Ме научил до толку, малку нешто да не ми е по кејф одма ме приметува. Тој е мојата посилна половина :inlove:

4. Pufce27

Pufce27 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    88
    денес со сопругот славиме 8месеци како сме во брак многуууу сме среќни и со нетрпение чекаме да го испратиме овој месец и да го дочекаме доаѓањето на нашето бебенце на овој свет :*

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Епа ај и јас да кажам , со дечко ми сме заедно 2 години , 2 месеци и 8 дена :D
    Tој е првиот кој сум го сакала со цело срце ... го обожавам
    Со него се ми е совршено , се надевам вака и ќе остане
    Секако дека има и недоразбирања , но за среќа се трудиме и двајцата да ги решиме .
    Се додека има љубов убаво ќе ни биде :) ;)

6. Skyfall

Skyfall Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    2.160
    Заедно сме 5 години и 6 месеци. Како и секоја врска, имаме свои убави моменти кои засекогаш ќе ги паметиме и кавги кои ќе сакаме да ги заборавиме.
    Едвај чекам да поминат уште овие 10 дена и конечно после 8 месеци да го видам и силно силно да го изгушкам. Тој е мојот столб, мојата посилна половина без која не знам како да функционирам. Човек кој секогаш ме подржува и многу ме сака, а јас љубовта му ја враќам дупло повеќе :inlove:

7. bekii

bekii Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    53
    Многу убави љубовни пораки прочитав, и многу сум среќна што сите сте среќни во љубовта и ви посакувам до 100 години така да се сакате, ајде и јас да се пофалам :rofl: ... во врска сум 3 и пол години и многу сме среќни и едвај чекаме да помине 1 месец за да се видиме :)

8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.810
    Допаѓања:
    80.594
    Не очекував воопшто дека некој ќе влезе во мојов живот, особено не некој како него, но откако го запознав и ги увидов нештата, сфатив дека тој ми дојде по заслуга. Низ многу лоши нешта поминав, а јас секогаш бев добра. Затоа вреди човек да биде добар, добро ќе му се врати ;) Имам проблеми во животов, но тој ми е светла точка и со него покрај мене се е полесно.