Здраво, Феминки.. Ова е нова игра, и се надевам дека ќе биде интересна.. Значи: Еден член поставува опис на некој член од форумов.. И Феминката под неа треба да погоди за кој член станува збор, па да постави нов опис.. Почнувам: Модераторка е и има точки помеѓу секоја буква од никот.. Погодете! Спојлер Може да се става и слика.. на пр. таа\тој има ваков аватар моментално: ........ итн. Поздравче!!
Сега значи треба јас да поставам...извинете ќе морам да пишам две мислења едно по друго зашто ми поминало времето за редакција Корисничката моментално има ваков аватар:
Ajде. Епа вака,има 178 мислења потписот и е There's always a reason to SMILE!,Најактивна категорија тело,а најактивна тема и емојот фитнес ден(+мотивации) Ви текнува?
Ja најдов...spanko Спојлер никогаш не сум читала „Мојот фитнес ден + мотивации“ и сега последните 5 страни од темата ги пребарав и едвај ја најдов од кај ти текна бе дала Ај сега јас да поставам... Локација и е „Во палатата каде што сум Императорка! <3“, а најактивна тема - „Величествениот“ лесно е, знам
Јас! Опис: Најактивна е во форумски игри, се глупираше во Тим А vs. Тим Б на почеток, Никот и Почнува на „А“ - Мислам лесно ќе е