Океј, ајде јас ќе напишам нешто. Има 22 години. Потпис: Знаеше дека дел од неа засекогаш ќе остане со него. Таму каде што се разделија оној ден, останаа неговата гордост, нејзината тврдоглавост, пропуштената шанса и едно ветување. Имаа сè, а избраа ништо..
Членката има зелено цветче . Најактивна тема и е Ангели .И потписот и е „ I mean what I say , and I say what I mean .
intelegentna sarkasticna (premnogu) komentira skoro vo sekoja tema znae da se najde vo mal konflikt ama ne e izbuvliva ne e ljubilel na luge hahahs
Џоли? Последнава точка на Гош ме асоцира. Пред скоро време ни се придружи на форумов, после период на неактивност се активира и отвори многу нови интересни теми, има сопруг кој многу го сака и е љубител на пишаниот збор но и секоја врста на уметност.
ретко кој не ја сака. приступачна, дружељубива со прекрасен стил на облекување, мајка на две дечиња, младолика (и млада), обожава крофни да прави
Натпросечно интелигентна тинејџерка, open-minded и стабилна во ставови, grammar nazi и љубител на серии?
saka da slika , se razbira od telefoni i slicno,mlad decko ne mu se odi mn vo skolo i e zapoznaen so pop kulturata ps ja slusa taylor swift hahha