Возраст: 23 Вкупно мислења: 276 Дадени ѕвездички: 420 ПотписThere are some days when I think I'm going to die from an overdose of satisfaction. прва буква од никот:м
mrchesa.. фала дала.. Сино цветче потпис:Умре мојата почит кон тебе , прими мое сочуство! Најактивна категорија:Насмевка Најактивна тема:Најдобрите статуси на фејсбук Возраст:19
SnowWhite8 Возраст: 24 Најактивна категорија: Насмевка Најактивна тема: Вицови Потпис: It`s Barbie Bitch зелено цветче и аватар со Ники Минаж Спојлер е ај после кажете дека некој поставува полесни од мене и дава повеќе информации
9 букви има никот. жолто цветче Најактивна тема:Полагање матура и уписи за на факултет Најактивна категорија: Образование Добиени ѕвездички: 6531 Дадени ѕвездички: 5365
^ starbucks Вкупно мислења:2108 Најактивна категорија:Врски Најактивна тема:Што би му кажале... Прва буква: с, последна а
^Дека има повеќе мислења, не може да се види која и е најактива тема... Мала помош. Интереси:Филмови и музика , и по некоја добра книга
^FiggiMK? Jaс си ја викам сликарката,највеке слики она прикачува, она е знам дека погодив,па ај ја ке кажам: Вкупно мислења: 1967 Возраст:16 Најактивна тема: Модни критики (за не толку храбри феминки) Најактивна категорија: Мода и стил Интереси:Fashion, new clothes, decoration, creation. Books,magazines, movies, music, writing, drawing, sleeping, walking, drama, gossip, love. Прва буква: Ц (С) а последна- е Лесна е
^chocolate.me Знам дека погодив, еве друга: Никот започнува на В завршува на и. Има 684 мислења, зелено цветче. Најактивна категорија: Филм и ТВ.