^ zhap4e Локација: Битола Возраст:14 Најактивна категорија: Серии и емисии Најактивна тема: Величествениот век (Мuhteşem Yüzyıl) [Канал 5] Зачленет: 2012 Последна посета: пред 5 минути
Majuv4ence13? Зачленет:2012 Возраст:16 Најактивна категорија:Храна и пијалоци Најактивна тема:Еден Правец (One Direction) Дадени ѕвездички:10
^^^ l0vE...-love Зачленет 2011. Локација:На штиците што живот значат. Најактивна тема:Што слушате во моментов? Вкупно мислења:2103
Возраст: 19 Професија: Time Lord Вкупно мислења: 247 Потпис so many shades of white, so many shades of pale, i know what you hate, so i do it constantly... Добиени ѕвездички: 1176
Ducky?? Зачленет:19 Сеп 2010, 16:46 Возраст:27 Најактивна категорија:Свадба Локација:Under the same sky,dreaming the same dream. Вкупно мислења:1321
Ај штом никој нне пише,ајде јас ќе пишам... Зачленет: 14 Јун 2012, 16:06 Најактивна категорија: Врски Најактивна тема: Што би му кажале.. Возраст: 17 Цветче: Сино Потпис нема. Ај да ве видам. Се надевам дека тој што требаше да кажува нема да ми се налути ,ама ете да не ја кочиме играва.
Она е, само пораснало момето има 18 години и зелено цветче. Еден совет ако прифаќате, наместо да копирате кога е зачленет и колку години има и што цветче, гледајте да го опишете според тоа каде пишува најмногу што сака или не сака некој став по што се истакнува и ни е карактеристичен, поинтересно е така
Ајде јас да пишам дека никој не пишал до сега. Прелесно е Спојлер Понова членка, сино цветче, сака лето, дава опасни модни критики
Еве сега бидејќи погодив јас сум наред така? Па....Членката има 20 години сака црвена боја,чај,има зелено цветче и пишува преубава поезија во темата ваши дела-поезија или проза мислам дека наведив доволно информации за да ја погодите ајде лесно е сите ја знаеме и ги обожаваме нејзините дела поздрав до неа ако се препознае