Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија (18 )
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па ( 19)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив (20)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да (21)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам ( 22)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на (23)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на забавата (24)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на забавата, но
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на забавата, но личноста (26)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на забавата, но личноста која (27)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на забавата, но личноста која беше (2
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на забавата, но личноста која беше главна (29)
Денес јас бев во училиште, ама добив информација дека во мојот клас ќе има новогодишна забава и лотарија,па решив да одам на забавата, но личноста која беше главна ми рече (30)