Во Виола и во Зегин нема Зеолит повеќе,би требало во ЕУРОФАРм да го најдам овој,некоја друга фирма мозеби да не знаете?
2015 е пишано ова .јас сега почнав да го пијам истиот зеолит порачан од Србија ама спијам како бебе по 11 Часа .Не знам дали проага тоа после некое време
Јас го земав овој од Грција , мислам дека беше 5 евра 100gr , и мислам дека е многу по квалитетен за разлика од овие во Макеоднија . На упатството пишува дека треба 5гр да се помеша во 200мл вода и да се испие пред да дојде прашокот до дното на чашата, пред оброк , и во текот на денот да се пие најмалку 2л течност . Само не пишува колку време треба да се користи па колку време пауза. Овде читав дека се прави 6 месеци пауза но никаде не пишува колку време го пиете? Ве молам одговорете , бидејќи видов пишува дека помага при бактерија staphylococcus aureus, која ја имам на лицето и ми предизвика акни.
Јас користам течен зеолит, по една капка под јазик наутро и една навечер пред спиење. Е сега ме интересира колку време треба да се користи па да се прави пауза? И дали имавте некој промени од користењето?
Дали сте го давале на деца? Според упатството и според производителот може да се дава на деца над 3 години