1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зини земјо, голтни ме!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Unfaithful18, 2 јули 2010.

1. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Утрово одам до пазар и гледам убави калапчиња во разни форми (зајче, мече, срце, ѕвезди)
    и си викам да си земам од калапчињава за мраз 2-3 и ќе си имам разни и на продавачот му викам
    - извини колку ти се капачињата за мраз??
    и овој ми вика
    - :^) моме тие не се калапчиња за мраз тоа се калапчиња за колачи некакви си силиконски (незнам точно како ги кажа)
    и ја :o :o :tmi: едвај реков извинете и да ме нема

2. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.348
    Допаѓања:
    13.303
    Купувам јас штикли, и од пуста радост ни кутија земав ни нишо, во кеса и право дома. Кога да видам дома едната 39, другата 38... А мене и 39ката едвај ми пасување (шлапатарка сум иначе :D ) и сеа ај иди врати ги, како крадени без кутија. Среќа срцки беа одма ме услужија... :wasntme:

На Jowe му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    ии вчера како сум се обрукала..:$ идам накај баба ми и поминувам од кај една мн убава кола и само како шо минам и викам си ај да видам каква сам и ја само си се местам се огледувам и само наеднаш од колата искача едно згодно типче и вика ми "Убава си, убава.. ;) и ја само ко го видех и одма право си продолжих пато..леле среќа шо не бил од Радовиш.. :$ :$

4. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Хахахахах се изнасмеав на вашиве.
    Ајде и јас да споделам некоја случка
    Eднаш на мене и сестра ми ни беше досадно дома, па решивме да се маскираме и да ја изненадимњ мајка ми кога ќе се врафи од работа. И така кас си ставив една долга перика со локни, два поррокали да ми изгледаат побујни градите :$ , облеков алишта од мајка ми, земав цигара во рака и се преправав дека пушам. Воопшто не личев на себе. Како некоја жена да сум... И така одеднаш зазвони звончето. Отварам врата и таква искипрена "Ахх добар ден госпоѓо, како сте?" И следниог момент има што да видам. Другарка ми од англиски дошла да ми ја врати тетратката. Мислам дека пропаднав во земја тој момент и после 2 недели не сакав да одам на англиски од срам.

На Shpagetta и pamelche им се допаѓа ова.
  5. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.446
    Една вечер се спремив за излегување, си се дотерав штикли фустанче и излегувам и на пешачки да поминам си одам со дигната глава во облаци и на сред пешачки ми остана штиклата ( ми беа малку големки ) и во тој момент семафорот стана зелено за колите, почнаа да се движат јас неможам да си ја земам штиклата...Тоа беше хаос...Ептен сум се посрамотила :lol:
    ПС кај мене секогаш е така, малерче сум си :lol:

6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Пазете ситуација. Љубениов ми мој си се возеше со татко му со колата,и 2 пати се сретнавме. И ништо си се прајме на три и пол.И арно ама кај него пред влез поминувам јас со другарка,тој со татко му се договараше нешто,и само ме гледат мене,и ми се пулит ми се смешкат,и јас му враќам нормално.И си се гледаме така.И само оденднаш татко му се заврти и живи не фати,и после почна да го зафркава него.Јас со брзина на светлината поминав и да ме немат :P :$ :$

А вчера идам од продавница со другарка и и' кажувам нешто за саканиов,ама по улицава моја ни една сијалица не светит,мене ми наликува премногу на Караоманска од Големи и Мали. И си муабетиме нешто и јас и викам Абе племе ..... да му е*а матер,здробен е целиот.И еве ти го најдобриов негов другар оп пред мене и ме гледат само вака :^) Јас не го познав,си помислив дека е некој не битен и во цела нервоза викам: Што ти е бе ало,што ме гледаш така еклер не сум,а тулуба па ич. Тој пак вака ме гледат :smirk: И другаркава ми викат:Анно што ти е,Трајче е? И ја: многу ми е галје кој е.Битно ја в земја си влегов па излегов :tmi: :tmi: :$ :$

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Слушам поминува по улица ѓевретчарот и се дере Ајмооо топол ѓеврек :rofl: и ја влечките (два броја поголеми) на нозе и побрзав да го стигнам и како тгрчам се спрепнав и тоа баш пред количката :$ :D
    ја се праам ко да не се деси ништо, си земам ѓеврек си плаќам и си одам 8)
    Брукаа

На FortuneTeller.xD, Buttterfly, Roxanne и 4 други им се допаѓа ова.
  8. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Еве некои случки од кои сум се стопила од срам :lol: :$
    1. Како помала кога прв пат идев сама со автобус кај баба ми , и ме испраќа мајка ми ја се качувам во автобусот и застанувам до една жена и и се држев за седиштето зашто немаше место за седење. И си се правам “важна’’ и наеднаш ја со пуштени раце кочи автобусот и наместо да се фатам за седиштето се фаќам за косата на таа жената и не ја пуштам она вика ја не пуштам и коа сфатив што се случува и викам извинете извинете , и цела ваква :worried: и на првата станица надвор од автобусот :lol: :D

2. Исто како помала играме жмурка во Охрид со другарки и ја на клупа жмурам. И додека сум жмурела некоја жена седнала пред мене и ја не сум приметила и после кревам глава и и се дерам на уво БАААРАААМ и она онака ме гледа и ја пак - извинете извинете а ми идеше да прснам од смеење хаха :D :lol:

И последно:
    3.Сеа нешто поново. Пред 2-3 недели искачам во град со другарка и сеа идеме двете и наеднаш , зашто бев со црни римјанки одам одам ја газам левата римјанка и паѓам по цела должна. Ај ова немаше да биде толку срамота и смешно ако не паднев со главата на шахта пхаххаха :D :$ :lol:

На MaggieTatum, Buttterfly, GlamorousGirl и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Оваа не е од скоро, ама не и дошол редот да ја споделам :lol: Поголем срам во животов не верувам дека ќе изедам. Беше викенд, петок ми се чини, и имавме организирано мала журка кај дечко ми со уште еден пар и еден другар да не вози оти ние требаше да пиеме Јегер Мајстер..
    Пиевме пиевме, пиевме.... се забораивме, сите 4ца бевме пируети направени. Едвај го измолив дечко ми да оди да се тушира пошто моравме да излегуваме веќе. Само што отиде он мене ми се приоде во ВЦ ама мислев бешиката Паауу ќе ми направи... трпев стискав стискав и му викам на другар ми, дај бе носи ме во другото ВЦ не можам повеќе. Се качуваме ние по скалите(вртени) тој напред, јас назад.. и оп, мајка му на дечко ми!! Кога ја слушнав, пошто пијана, срам ме тепа си се скрив фино лепо во ќошот и чекам да се тргне таа да влезам во ВЦ-то. Стоеја баш пред вратата на ВЦ=то(таа и другар ми) и кога си зафанаа еден муабет...блалбса бла бла бла.. мене солзи ми навираат, овој пијан си го разврза јазикот не му текнува дека јас се кријам во ќошот, задните сили ми се. Другарка ми седи долу на почетокот на скалите и смее ко улава пошто ме гледа кај скокам и црвенеам и го пцујам :envy: ...
    После добри десетина минути(таа изгледа намерно го тегавела муабетот, чекала да види кој се крие) вика : Ма кој се крие таму во аголот??? :sweat:
    Јас излегувам ваква :$ Добровечееер, мило ми е.. :wasntme:, јас не се криев само чекав да се ослободи патот за до ВЦ... :x
    Ме отепаа од зафрканции цела вечер, најжално е што прв пат ја видов женава! Добар впечаток сум оставила, сигурно..

На connie, M.a.r.i.l.y.n, Christyn и 2 други им се допаѓа ова.
  10. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    смешки

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.643
    Допаѓања:
    6.470
    Леле боже :rofl: кога ќе ми текне.. Значи пред половина месец ми беше дојдена братучетка ми од Австралија и зашто таа незнае македонски, комунициравме на англиски. И таква нешто и објаснувам, и не бре брате, не ми текнува во моментот како се викаат лулашки на англиски и таква ми притекнува до половина зборчето... арно ама, го помешав со едно друго! :D И, и викам, yeah, yeah, i like swingers very much, i could swing on them all day long :rofl: И уште горда што ми 'текнало' на зборчето, таква и се смешкам.. Среќа што има само 10-11 години па најверојатно не ме ни сватила што сум кажала и ми вика, ooh you mean a swing, yes, yes, i get it now :rofl: и мене кога ми текна што сум кажала уствари...

Зини земјо, голтни ме!

На FortuneTeller.xD, MaggieTatum, Buttterfly и 6 други им се допаѓа ова.
  12. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Спијам јас и слушам некаква галама од надвор ( помислив дека се децата од маало) и поспана јас станувам да ги тепам :rofl: :rofl: со јаболки ќе ги мавам низ тераса и само земам една ја фрлам најсилно (со надеж дека ќе погодам некој) и коа гледам надвор свадба свирачи (уште не свиреа , ги чекаа сватовите) Мислам дека не погодив никој али сите во мене гледаа :sweat: :sweat: :sweat:

На I.love.your.lips и Didi-13 им се допаѓа ова.
  13. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Со другарка ми играме карти, и ја слушаме од Жељко Јоксимович Није Љубав Ствар.
    И ја онака ко од пушка, ` Аа оваа песна убава е. Саша Матич Није Љубав Ствар`. :$ :rofl: :rofl:

14. Christ-in-rose

Christ-in-rose Активен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    Ова е една случка што им се има десено на братучетка ми ( тогаш 7 годишна) и вујкоми како главен лик во приказната,а дејствието се случува на една свадба.
    Како што си е вујко ми голем гурман,целата свадба му прошла во јадење и пиење,и толку не му било доста (резил да си кажам,фамилија сме) ама завршеток на свадбата и вујкоми ко главен фраер
    - Еј дечко ај ако сакаш (обраќајќи му се на келнерот) ова шо е тука во овалов останато месо да ми го спакуваш,во една кеса дома за кучето. 8)
    И претпоставувам братучетка ми дека имала вакво фациче :angel: кога му го дала одговорот на вечерта
    - Ама тато па ние немаме куче дома :tmi: :lol: :lol: :lol:
    А вујче фраеr : Многу знаеш ти дали имаме или немаме куче...... :@ :@ :envy:
    А претпоставувам му било :sweat:

На connie, MaggieTatum и Aleks96 им се допаѓа ова.
  15. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.855
    Допаѓања:
    32.446
    Си го меркам јас келнерчето од ресторантот веке подолго време, и да се симнеме на ручек, јас се спремав се средив и се симнуваме со баба ми и тој беше таму.И одеднаш баба ми кога се разигра сред ресторант почна да дига раце а сите во нас,,,јас бев ваква :$ зини земјо голтни ме

16. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Аии јас пред една недела,си меркав едно детенце,и сега си седиме на клупите со другаркиве и еве го вој мине со другарите,и тие другарите застанаа со некои си машки што беа до нашата клупа и вој си стоеше настрана...и јс така го меркам пополека од пети со устите наместени како за бацување
    овака нешто,и пополека си го меркам од пети до глава и кога овој да ме гледал,а јас си мислев дека не гледа у мене туку у другарите...леле која комедија бев си ја вртам главата одма настрана па си гледам нагоре у дрвата,абе умрев,мислев дека ќе прснам од смеа у секоја секунда....не ме фати многу срам али ипак,незгодна ситуација беше :rofl:

17. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    утрово на нива успана јас бериме.. ми се извадила блузата и ај јас да ја ставам внатре оти ми застуди сакав да ги потурнам тренерките ама туркање сосе гаќи :tmi: :$ газето голо :lol:

На Ammy.Lee и k.r.i.s.t.i им се допаѓа ова.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.437
    Допаѓања:
    17.076
    Како помала, кога излегоа телефоните со камера, јас 2-3 незнам кое одд бев. На другата улица имаше едно девојче и си играме со неа. И еднаш она почна среден прст да си става у устата и да се смее. Се смее она, се смејам и јас, „знам шо е тоа“. И тоа лето отидов на гости во Велес, и ми го дадоа телефонот да играм игрички, да се сликам ми рекоа, и уклучив јас снимање и се снимав како ставам среден прст у уста. И сум го зачувала, после кога го гледаше братучедми колку м исе смееше, а ја врска немам ни што е тоа, ни како е. И нејќеше да го избрише, сега кога ќе ми текне ми се плаче од срам. Си викам ако го чува уште, ако се сеќава а 30 години е он. Леле.. :sweat: :sweat:

На Buttterfly, M.a.r.i.l.y.n, Foreveryoungiwannabe и 3 други им се допаѓа ова.
  19. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    Иии синоќе како сум се обрукала.. :lol: :$ Па вака бевме 5 другарки и излеговме и јас кога и да го видам тој шо го сакам нз шо ми е (целата се збркувам) ии ок го видов и другарка ми требаше да се види со дечко и и се разделивме 2 на 3 и сега таа отиде накај спорската сала со уште една другарка а јас останав со уште 2 другарки.. и одиме накај салата (ама јас разбрав дека ќе не чекат на едно место (куќичка го викаме )) и само поминуваме од кај “куќичката“ и видов две девојчиња ама мн ми заличеа на моиве другарки и јас целата таква влевам у “куќичката“ и само кога има шо да видам.. НЕ СЕ ОНИ.. :o а овие целите вакви :^) :^) а овие моиве дугарки :?: :?: и јас :$ ..И одма рикверц и правец салата..И само кога стигнавме таму и викам на моиве -“Ај вие одете први пак јас да не се брукам да не има некој друг па да не се нашиве“ ..Ама после цела вечер бегав од нив (и + едната ми е комшика :tmi: ).. И така..Од синоќе сватив дека пред на направиш нешто прво изброј до 10.. :!:

20. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Денеска се симињам со кучето по скали и почна да ме влече...И сеа ја да го повлечам во ист момент (бидејќи трчав)скокам четири скали(ненамерно) и само паѓање по скали и наместо со нозе скокав со г*з ..Од почеток на скалите стигнав до крајот и сега г*зот ме боли едвај седам :lol: :D :rofl: :doh:

На PeaceLoveBasketball му/ѝ се допаѓа ова.