1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зини земјо, голтни ме!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Unfaithful18, 2 јули 2010.

1. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.939

Не ми се верува, нема девојче на кое ова не му се десило :D

Мене пред некој ден, ми вика татко ми, мајка ти се зазборела на телефон ај, намачкај ме со кремава на кичма . Има проблеми со крстот, и се мачка за да не го боли :D
    И оп се натртува накај мене, и си ги соблака гаќите до пола газ. И пресекот до пола му се гледаше. И јас бев ваква :o
    И само ми покажува со прстот вика тука. И јас му викам, од тука надоле? И ми вика “ па нема на гс да ме мачкаш, нагоре! И уште вика, нервозен, демек како не размислувам. И јас ни перде ни срам , му викам „ Па што си го соблекол газов ако не треба на него да мачкам ? :^) Се засрами и он и јас, го намачкав, после цел ден не правевме муабет од срам :D

На Amona, teddygirl, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 10 други им се допаѓа ова.
  2. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    значи тоа денес што ми се случи незнам да пропаднев во земја подобро, одам јас низ центарот на градов и одалеку гледам една познаничка со икебана во раце незнам дали е свежа или вештачка ама убава беше не натрупана и си помислив по се изгледа внуката нејзина дипломирала па ке одат на дипломска и таква ја насмеена до шеска ја пресретнувам и и викам, многу убава икебана каде ке ја носиш, а таа со кисела фаца ми помрмори нешто што ми звучеше на дипломска ама зошто не застанав во одење и го кажав се окренав уште по насмеана како на сликава [​IMG] убаво да си поминеш и тоа добро го зголемив тонот за да ме слушне и се завртев а во истиот момент ми текнува дека нејзините зборови повеке звучеа НА ПОГРЕБ КЕ ИДАМ од насмеана до осмица кога ми стана кисела фацата моја :tmi: :worried:ilent: леле неможев да сфатам колку глува сум била о боже што ли си помислила жената убаво да си помине на погреб кој го кажува тоа ох леле почна стомакот да ме боли од срам и нервоза неможам да ја замислам фацата што ја направила кога слушнала моите зборови и несакам како утре ке ја погледнам а работи во пошта што е неизбежно ....

На Ammy.Lee и pamelche им се допаѓа ова.
  3. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.437
    Допаѓања:
    17.076
    Со друшката си имаме посебно кој ни е за симпатија, кој за дечко, кој за маж, кој за швалер, кој за да ни прави деца и тако даље и тако даље, знате то.
    И одиме по улица и и викам „знаеш ли кој ги одбрав за швалер и за да ми праи деца“ и она се раздра „знам бип бип ќе ти праи деца“ , а на терасата пред куќата кај што поминувавме некој негов другар, по гласот го познав.
    И да си идам накај дома, си кружам ја бруки ли бруки.

На Amona му/ѝ се допаѓа ова.
  4. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Прва година средно, на час Биологија...
    Седам на прва клупа и нешто нервозна бев и штракав ли штракав со пенкалото.
    И почнаа еден по еден „Реина ај доста“ „Реина нервираш“ „Реина „ова“ “ „Реина „она“ “ и јас „На тој што му сметам, надвор!
    Професорот, пошо луд колку цел клас заедно, стана си ги собра стварите и излезе... :$

после то му се извинив, ама тој рече дека просто сакал да ми удоволи. Дека него сум му сметала, а јас сум рекла да излезат надвор таквите :lol: :$

На Amona, Butterfly-Girl, Roxanne и 16 други им се допаѓа ова.
  5. xTehUnknown

xTehUnknown Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    14
    Лелел ми текнува бев 6 одделение и имавме час Биологија. Тој час наставничката донесе микроскоп за да гледаме клетки нешто така. Тргнавме ние еден по еден да се редиме сите да видиме, и доаѓам јас на ред. Одам таму и демек да се направам важна сум гледала и друг пат низ микроскоп тргнав да се наведнам и си го извадив окото :rofl: Како сум се бапнала, сите се згазија од смеење. Јас ќе умрев од срам. Сега коа ќе размислам и јас си се смеам сама на себе. :lol:

6. Palchica

Palchica Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2012
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    90
    Си купив патики и и ги покажувам од кутија на баба ми: „Види какви патики си купив!“ И она: „Еее многу се убави!“ Ги извади хартиите од внатре и вика: Фрли ова. И јас викам, ај ќе ги фрлам. И кога гледам ги облече. Си викам ај сака да види како ќе и стојат. Кога...тргна да си оди :)))) И викам: ама патиките?? Она ме разбрала „Види какви патики ТИ купив“.. Кога веќе се разбравме ми рече: Фала богу што не се за мене, јас си викам како вакви розеви патики ми купила да носам, срамота, ама ај да не те навредам си ги земав :D

На Amona, anggell, Bibko и 7 други им се допаѓа ова.
  7. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    6.424
    Една смешка да ви кажам шо ми се деси летово :D Си седам со мајка ми во Дојран во кафич и на соседната маса еден дечко преубав, си го шмекам јас така, кога станува дечково накај мене да ми побарал упаљач коа мајка ми си помислила келнер дека и е и му вика : Дечко може да добијам една овошна салата? и овој ни едно ни две : Може од дома да не сакаш да ти донесам, не сум келнер ама добро.. И ја бев као :$ :$ Мамо беееееее ! :( :worried: :rofl:

8. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Ко и по обичај си гледам на производиве колку калории има,и одам во маркет и таму гледам еден убав дечко,си пазарува и тој :D
    И сега како да го прашам нешто,и зедов паста за заби,си викам еј заборавиле да и пишат калории xD .И му се приближувам на дечково и му викам,Дечко оти на пастава нема калории,цело време го вртам производов и никаде да видам,ја цела занесена,насмејана од 6ка до 6ка,и он само почна да се цепи од смеење,и ми вика Ме зезаш или? И јас така занесена уште го гледам право в очи,и се чудам зошто ми се смее :D После кога ми рече Девојче оди земи плава фарба и донеси да видам дали има калории,после можеш слободно да ја смениш бојава на косава,тогаш ми идеше в земја да пропаднам :D
    Од тогаш навака кога ќе видам дечко во маркет,калории на производ никако не гледам :D :lol:
    Шејм он ми :clap:

На M.a.r.i.l.y.n, AngelOfArh, biggirlsdontcry и 2 други им се допаѓа ова.
  9. lolitoo

lolitoo Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    327
    Во 7 одделение класната ме испрати да купам сок газиран бидејќи и падна шеќерот,и јас одам во маркетот веднаш до училиштето и викам ИМАТЕ COCA COLA ОД 1,5 (КИЛО ИПОЛ) и продавачкава ми се сврти и ми вика не немаме и јас ништо зедов пепси.Кога излегов од маркетот и кога се сетив што кажав се скинав од смеенје :clap:

10. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    По долга шетња момава реши да се прибере дома, идејќи си, се сопнав :$ и тука еден фин, паметен лепотан ми подаде рака и станав :lol: извинувања, муабет што како :talk: :talk: и тамам си помислив:
    Ааа овој е за мене :D доаѓа девојченце можеби имаше три годинки и го тегни за панталони лепотанов и вели: Татоо, Татоо ќе ми купиш ли сокче и се насмевна,
    лепотанов ја крена во раце и вели: Да да ќе купиме еве сега ;)

Божеее мислев дека ќе се срушам таму :o јас 300 филма си направив додека зборев со него а тој дете има :rofl: :rofl:

На Adi888, Serafima, FortuneTeller.xD и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Влегов во продавница и глеам нема никој, и чекам да влезе продавачот.
    И влага еден дечко и ја го глеам му викам : Здраво(онака ГЛАСНО),а он ме гледа некако чудно вика : Здраво.
    Застана дечково до мене,и кога си извади пари од џеб сфатив дека не е он продавачот.А продавницата беше мала и само ние двајца бевме внатре.
    Колку глупа работа,може помислил некоја будала дека сум.
    И стојам чекам да влезе продавачот и у себе си викам : Зимај шо ти треба и да ТЕ НЕМА ! :tmi:

На LilMissBossy, Doozy, kolache.99 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Случка од пред некој ден.
    Имавме час кај еден професор,и јас збирав пари требаше да купиме нешто,и дојде класната на час за да ги земе парите.И јас ја отворив чантата за да го земам ќесето,арно ама наместо ќесето извадов влошка :lol:
    За срамота,цел клас се скина од смеење,а професорот незнаеше дали да се смее дали да плаче.
    Јас...сакав в земја да пропаднам од срам :$

На my.other.self и joana18 им се допаѓа ова.
  13. Bube-Be

Bube-Be Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Auu, ova mi se ima sluceno 10000000.. pati, no ke izdvoam nekoi koi poveke mi ostanale vo umot moj zelenm.
    Odam vo eden butik, i vlevam i glasno vikam ZDRAVO IMA LI FUSTANCINJA, a vnatre 3-4 17godisni momcinja, i prodavackata mi vika, Izvini ama ovoj butik e maski,,e togas propadnav vo zemja 2 meseca vo butik ne stapnav.
    Ova pak mi se sluci zimovo. Obicno naskolo odam so 2-3 drugarki , ama toj den studeno da ne zboram, sneg do kolena, a tamu pak kaj sto e razgazeno, mraz, da nezaes kaj da stapnes, a jas toj den do skolo sama, odi taka stani padni stani padi ama vo 7 saat nema koj da te vide, i stigam do skolo i u sebe si vikam samo sega da ne padnam, i gledam pred mene maski se nasobrale i na edno zamrznato delce se lizgaat koj pobadeku ke otide, i jas taka pominuvam pokraj niv so kapata od paltoto na glava a krznoto vo oci i si se pravam taka vazna bez da gledam vo niv, a jas da sum ti stapnala na podmrznatot i odednas samo osekam deka na nesto sedam i smea od site strani i stavam i odam prvo vo ucilnica i na nikoj ni zbor za toa, pa cela nedela od ucilnica ne izlegov, a toa palto i tie cizmi nikogas poveke ne gi oblekov (so set pamet za da ne me prepoznaat i da mi se smeat) hahah
    Ova pak se sluci 6 odd na cas po geogrfija, izleguvam na tabla da raskazuvam lekcija, i ajde so raskazav raskazav i dojde ovoj del... gradele zgradi, kuku, hoteli, javni ustanovi i tn a jas namesto toa vikam gradele hoteli zgradi i javni kuku, i odednas cel klas vitkanje do noze, smea celo skolo da se trese a nastavnikot nesamo sto pocrvene tuku i toj pocna da se smeee, a jas ostanav da si gledam kako tele vo sarena vrata za duri posle da svatam kakva glupost sum tropnal.
    Za ova ke bidam pokratka. Odam jas vo prodavnica da kupam nesto i odam na kasa da plakam i mi vikat 18denara i jas slusam nekoj zeni si razgovaraat za nekoe 14 godisno devojce, a vosebe mislam deka treba da platam i da recam cao, no namesto toa na prodavackata i vikam fala, 14 e, i taa sto? i jas oo, izvini cao
    Ima uste mnogu vakvi moi kiksovi samo koj da gi pamti site hah
    [mod-kirilica:3vkh0uvt][/mod-kirilica:3vkh0uvt]

14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Случкава е од лани, и можеби немаше да ми текне ако не дојдеше дечкото пак на гости :D

Ајде да почнам од почеток: :$

Само што станав доаѓа мама во собата и ми вели: Стави 3 кафиња, дојде тетка _____ да пиеме
    Додека го варев кафето ме мрзеше да си ги најдам папучите и ги облеков на брат ми (5 броја поголеми) :D На пижами, косата фатена пунџа, се симнувам по скалите и :o Комшикава дошла со нејзиниот внук, една година постар од мене :lol:
    И кога сакав да бегам, да се пресоблечам, мајка ми вели: Еве го кафето, стигна
    Го оставив кафето ан маса, незнам ни јас како и подадов рака на фраерчево нели како добредојде
    Ми вели: :handshake: имаш убави пижами, јас сум _________
    Само што сакав да одам да се облечам мајка ми ко запна, абе седи и не е убаво детево прв пат доаѓа во куќа а ти бегаш, а јас :$ зини земјо голтни ме, ужас... го преживеав тоа за среќа не седеа многу па немораше да ме гледа така "дотерана" :rofl:

Туку утрово станувам и како по обичај гледам право низ прозорец, има што да видам повторно внукот на комшикава :D Веднаш се средив, фармеки, маичка, мои папучи и еве сега одам доле, ќе го чекам да дојди на кафе, не за друго туку да му ја мавнам сликата од лани која ја имаше за мене :rofl:

На mal.ecka, Roxanne, FortuneTeller.xD и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Си извади цуркава пари од банка, добро дее последните 1000ден. што ми беа на сметка :D и ја кренав главата во облаците, една скала погодив, уште една погодив и третата така фино ја прескокнав :x и на сред пат си легнав колку долга толку широка :tmi: :D :D :D

16. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Последното илјадарче секогаш е најслатко. :lol: Последната богородичка и надеж за спас хехе. :D Малку да се пошегуваме на твоја сметка која моментално изнесува 0 ден. :lol: :lol: :*

На Amona, mal.ecka, MaggieTatum и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Бевме денес во Космос и јас стојам на лифтот(како скали што е)и му вртев на брат ми,а бевме јас и мајками и брат ми и татко ми беа на долниот спрет.И сега јас му вртам,а позади мене една жена стоеше и мајка ми позади неа.И сега јас викам НЕ СЕ ЈАВУВА и и го тупнав телефонот на жената,а не но се свртев.И женава го држи телефононот и ме гледа.И јас УПС го зимам телефонот и одам погоре кај мајка ми. :lol: :$

На mal.ecka и sweet25 им се допаѓа ова.
  18. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    201
    Е морам да Ви кажам ме викнаа да бидам деверица на една свадба (бев 12год.) да му ја врзам панделката на деверот знаете шамар па бакнеж го направив тоа , после ми рекоа да одам да ставам китенки на кумот , старосватот и на зетот е кога дојдов до зетот кога му опалив еден шамар се вцрви кутриот . Јас како да слушнав некој зад мене удри го и зетот и јас ни две ни три пласссссссссссссс .

На mal.ecka, Roxanne, Bibko и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Oдам во Сити Мол пред некој ден и поминува една гуска пред мене и ме турка |(
    Ја цела испонервирана и и викам- пази кај одиш бе ќора една :o
    И женава ме глеа и ми вика-Шта? :^)
    И конечно сватив дека кутрата била србинка, збореше српски, и мрш да ме нема :rofl:

Одам со баба ми на пазар, и и ги носам торбите. И јас од школо со ранец.Поминуваме покрај тезгата на комшиката и ме глеа, и викам здраво, ми вика здраво. Еден чекор и ми се дере на уво АЈЈДЕ КРАСТАВИЦИ 15 ДЕНАРИ КИЛООО :wasntme: и мислев дека сме ја поминале тезгата па коа и се свртев и тивко викам, ма да ти се плукнам у краставиците , ме оглуви ма кретенко :devil:
    И само ми се врти и ми вика - што рече? И ја глеам и цела ваква :$ и уште наудрена се правам - Јас? Ништо.. :wasntme: и и одма бегам :rofl:

На potterholic му/ѝ се допаѓа ова.
  20. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    на фб. денес , се засрамив квалитетно. :emo:
    ми пишува еден ,ни го знам ни го познавам .. (симпатичен момак,затоа сум го прифатила сигурно)
    и шо праиш ,како си ..ово оно, и вика : - Е абе да те прашам нешто може?
    - Викам прашај слободно:) вика: - абе ти има некој кажано дека личиш на анџелина џоли?
    и ја му викам: не ,велат на северина личам ,за анџелина не ми кажале али фала у секој случај пошо таа е една од најубавите жени во светот. (се филмам демек , комплимент ми дава)
    И овој вика: - Па не личиш како сакаш да ти каже некој дека личиш? :))))
    ме закопа 3 м. под земја земав,се стаив офф, (зини земјо голтни ме) и ќе се размислам дали ќе се оклучам у скоро време на фејсбук :x

На owl-ribbon и MaggieTatum им се допаѓа ова.