Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зини земјо, голтни ме!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Unfaithful18, 2 јули 2010.

1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ауу, со тебе човек да му биде страв да се размине. :x :lol:

Инаку последен пат се засрамив прееска, кога мојот 10 годишен внук ми го повлече столот и паднав на земја. Има среќа што ми е миленик инаку ке го скршев од ќотек. |(

На Christyn и LittleFairy им се допаѓа ова.
  2. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    луѓе да чуете мене што ми се има случено :$ беше мај многу топло и јас си дојдов од факс и си седам дома си се раскомотив влегов кај мене во соба и си се соблакам и така гола седам и по 20 мин слушам отвара некој врата јас викам "кој е" никој не се одзива пак викам пак ништо и си помислив дека е татко ми зошто тој така има обичај да влезе дома и да не се одзива и викам "тато не влегај кај мене во соба гола сум" и од таму слусам глас јас сум чичко стојче еве донесов јајца мајка ти ми рече да ви ги оставам на маса јас целата успаничена и викам "добро добро остави ги на масата" леле луѓе знаете колку ми било срам после тоа не можев човекот во очи да го погледнам и по улица кога ќе го сретнев доле главата ми беше од срам пропаднав

3. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Не беше баш моментот „зини земјо голтни ме„ зашто не го доживеав во моментот....или барем не знам кога сум го доживеала.

На почетокот на врската, дечко ми за роденден ми нарачал од интернет црвен комплет долна облека (прслук и танга гаќички). Комплетов....топ, што да расправам. Нормално дека едвај чекаше да види како ќе ми стои прслукот. :tmi: Арно ама зима беше, работен ден, а ние бевме уште во фазата секс во кола...и ништо од таа вечер. Mу ветив дека ќе се сликам и дека ќе му ја пратам сликата. И се сликав со мобилен и тоа многу пати, и му пратив слика. За да имам избор, нели. |( И толку, скроз заборавив дека имам нешто компромитирачко во телефонот. :headbang:
    Нејсе. За година-две после тоа отприлика, на сестра ми и се расипа телефонот. А јас во меѓувреме си купив телефон и и го дадов овој, со сликиве, без да проверам дали има нешто што не треба :o Само префрлив контакти и толку. :| И го користеше бајаги време. И не само тоа :!: Уште од кога го купив, а и цело време после тоа, тоа беше омилената играчка на синчето на сестра ми. Додека беше помал не знаеше многу да чепка, ама после се си научи. Башка, знам дека со зет ми немаат никакви ограничувања во поглед на телефоните......Неколку години (читај: пред некој месец) после тоа фамозниот телефон дојде кај мене, уште работеше, ама немав потреба да го користам. Земав да го чепкам, знам дека имав некои смешни клипчиња од внук ми како мал и сакав да си ги префрлам. И случајно налетав на сликите таму беа :o Леле кога ми текна дека сега внук ми има 8 години, дека му беше омилена играчка, дека и зет ми знае да ѕирне во телефонот на сестра ми......Никогаш ништо не ми кажала сестра ми, а дали некој видел или не видел не знам, битно кога сконтав колку многу стоеле сликите таму непотребно......се срамев сама од себе добри 3-4 дена :o :tmi: И ми беше незгодно да и се јавам на сестра ми :D

4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    имам еден нов станар во зградата всушност студент е.. ама за тоа каков е не кажувам :inlove:
    и цело време си велам ај денес ке го видам денес...инаку онака симпатичен ми е ;)
    и прееска ручаат моите и јас имав маска на носот ставено ради многуте црнки и таа цела стврдната во фацата лом јас :D
    и мајками ми вели оди чаршавот со ронки истресиго , а чаршавите во влезот како тресална има и таму тресиме.И реков ај са 2 мин кој ке ме види. :fubar: И јас одам и ко за беља тој :$
    и само здраво ....ме гледа се поднасмеа и си влезе дечково :x јасс се стопив онака неубо ми падна :$ :clap: :clap:

5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Влегувам во аптека со намера да купам Витамин Ц, аптеката полна со стари луѓе, како единствено девојче, дедовците ме пуштија преку ред :wasntme: пред мене имаше еден дечко кој си купуваше кондоми си ги зема дечкото и си излезе и аптекаркава ми вели: Повели девојче
    и јас и велам 3 кондоми (сакав да кажам 3 пакетчиња Витамин Ц ама дечкото ме збуни па :wasntme: ) :o оваа ме гледа и се смее :lol: се вртам дедовците ме гледаат и се смеат :D
    леле ко ми текна што реков :$ :tmi: ја поправив грешката, си купив тоа што ми треба и си заминав.
    Чадорко една чадоросана, кај ти беше умот :D

На Ketrin.Moon, mileystar и Dvolicen им се допаѓа ова.
  6. gavolica4

gavolica4 Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    22
    mene u posta za eden denar mi se ima istoto sluceno,zamisli za eden denar se sramam ama i mene mi dadoa isto toj sto rabotese drugiot u posta
    [mod-kirilica:1wsvnn6f][/mod-kirilica:1wsvnn6f]

7. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    На сред предавање, настапи потполна тишина кога ми заѕвони телефонот. Неможев да го најдам низ ташната, ме бараше момакот и свиреше цела песна :$ За на крај наместо да одбијам ,притиснав by accident два пати на копчето за одговарање па се пушти на спикер. Дебилчето од другата страна извади гласно и папучарско- сонцееее.

Ок је тоа , моментот е песната.

http://www.youtube.com/watch?v=Hmw0DBtmYD4

OH GOD, WHY..

На Amona, LittlePinky, Ketrin.Moon и 9 други им се допаѓа ова.
  8. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Оу, не знам дали ќе можам да ги пренесам емоциите од случката.

Кај дечко ми не одам додека неговите се дома. Инаку се поздравуваме и се останато. Си живееме со луѓето.
    Тие имаа гости од Босна. Беа излезени на вечера.
    И јас и дечко ми бевме излезени, тој си ја извалка кошулата па отидовме до кај него да ја смени. Нели секако никој нема дома...излезени се сите.
    И како тој се облекува јас гледам се паркира автомобил. Ајдее се вратија, околу десетина беа. Цела екипа.
    И во паника му велам - Не сакам како од гром падната да ме начекаат внатре. Си излегов и заминав позади куќата додека тие влезат внатре. Па јас да влезам во колата.
    И како сега одам накај автомобилот и не видов дека некои лимови и железа имало на земја. Кога се сопнав, кога ги распрчкав на сите страни. И што се слушна голема бука...еве го татко му излегува...
    А јас таква целата разбушавена...го гледам...и во себе само си велев Зошто? Зошто? Зошто јас сум ваков малер?? - И човекот колку ми вели ништо не е. Ти добро ли си. Хихихих
    До ден денес ми е срам во очи кога треба да го погледнам. :D :D

9. fairy88

fairy88 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    7.975
    На јатрвата и викам кој ти беше кум на свадбата?А она ме погледна ваква :^) , А и кај мене кум беше брат му на кумот на јатрвата :tmi:

10. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    361
    Момент кога сум сакала да пропаднам во земја. На гости кај еден бивши, ме молеше момаков дојди! дојди! дојди! Си велам ајде ке му отидам на гости, отидов седиме кај него во соба песнички на пц сокче кафенце неврзани муабети. По некое време станав да видам нешто на полицата ( некоја глупава играчка ) кога момаков ми вели
    - Деби течеш ! јас целата оваква :o
    Кога се свртев има што и да видам, јастучето кое што беше на столицата црвена флека ( ми се изместила влошката ) и така целото наивно трепкам со очињата, кај ти е ВЦ-то ? Си го зимам јастучето со мене демек да го зачистам( каде ли само ми беше паметот :fubar:), момаков нејќе ни да чуе ми го граба од раце вели нема потреба не дојде кај мене да переш дојде да си поседиме.
    Одам во купатилото, набрзинка мењам улошката а за цело време се мислам за тоа со јастучето и каков впечаток му оставив , колку глупава испаднав кога се тегнев за јастучето. Но како што се вели кога ке тргне тогаш тргнало и нема запирање.
    Гледам лево гледам десно корпа нема,ај си велам во шоља ке ја ставам и ке пуштам вода, повлеков еднаш тргна надоле и оп застана водата, си велам ај уште еднаш.
    Повлеков леле кога се растече вода на сите страни , кога ме фати една паника, брзо излегувам од купатило да му кажам што се случи, кога ете ти ја мајка му во ходник со кантата во раце (Била да ја исфрли ) Влегов во соба му кажав што се случи, му викам ај да ме испратиш !
    Кога запна ама нема врска , се случува ова она.
    Се случи што се случи, денес кај и да се сретнеме - Еј имаш поздрав од мајка ми, а мене ми се иде у земја да пропаднам.:D

На LittlePinky, DAngel, Christyn и 4 други им се допаѓа ова.
  11. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Легна до мене мојов, ја среќна ае ќе се омрсам вечерва, срцкото искина дробови ,прдаше као коњ , па одозгора и вика "Нека остане меѓу нас" ,и си заспа. Леко Леко.Бар муабет да ми напраеше, ќе се мислам ја цела вечер дали спијам со твор или човек. |(

На Amona, LittlePinky, Chocolate.me и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Одам до продавница и ја гледам комшикава со внучето, и дошло на гости и одат на продавница, а тоа долга косичка, нежно лице, се наведнувам го штипкам и велам: Каде оди оваа кукла со баба :)
    и комшивкава ме гледа :^) ми вели Чадорче ма :o не ли го позна тоа е Бојан :!:

Охх Боже :tmi: :tmi:

На barbyyy и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  13. Devojka20

Devojka20 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Хм... една случка од Основно која додуша ми се повтори неколку пати...У 8-мо, зимно време беше си купив чизмички ама да ти лизгале ненормално... :rock: И сеа идам ја у школо по патот, поминува кола и неколку чекори ја бум доле :rofl: А имаше позади мене и поголеми дечки кој ми се згазија од смеа.. И ја онаква целата се вцрвенив, посакував да ме снема во себе и цел месец се криев од нив - тие шо ме видоа... :rofl:

14. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Ова е од вчера од мојот ретардиран ден :^)

(пред целава приказна видов г***а на улица и си реков тивко - ах бре џеки бре - маалското куче)
    Одам да играм одбојка со друштво и онака у тренерки . И јас “главната’’ топката кај мене...И ме сретнува на пат најдобриот другар и ми вика здраво ја му викам здраво и праиме да пукне , и само седам онака 5 минути и замислена кај ми е топката (а ја држев у раце) и седам замислена и ми вика, кај отиде бе? И јас само дерење ТОПКАТААААА и цела ваква :o и овој вика, чекај ма што ти е? И ја трчам назад, и еден човек пред мене и си иде чоеков ја затрчана и тивко викам, тргај се бе, и продолжувам по патчето, и другар ми кутриот трча по мене, поминувам и ме задржува и вика, абре смири се девојче што ти се дешава? А човекот, се заглеал у мене од позади, и другар ми вика што бараш? И јас, топката бе топката !! И овој ми вика, ја стави у ранец , а ја забораив дека и ранец носам :fubar: . И викам, еј фала идам јас .. И поминувам и чоеков си продолжи. Се враќам од одбојка и пак замислена, и на улица и поминувам до пола и автобус иде, ја не ни го приметувам и трча другарка ми и ме бутка и само се дере ПАЗИ МА АВТОБУС КЕ ТЕ ЗГАЗИ !!! И јас онаква аа, епа фала и викам, и цела замислена и иде мајка ми и и викам - абе мамо, знаеш што седев јас онаму и игравме одбојка па трчав и незнам зашто, автобус ме згази,седев на тротоар,дојде марија...... И мајка ми ми вика- смири живци и убаво кажи. И ја и се дерам МА КАКО ДА СМИРАМ ЖИВЦИ КОА ЦЕЛО МААЛО НИ Е СО Г***А од Џеки?? И најтрагично беше што бевме на главна улица и ме слушнаа околу 10-тина други луѓе :!:
    Вчера ми беше еден проклет смотан ден, случкиве по глупи неможеа да бидат, се ама се испомешано, немаше ништо врска едно со друго, фала богу денес се опраив, вчера ко излезена од бардовци бев :fubar:

На Amona, LittlePinky, MaggieTatum и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Полагав за кола |(

Седам во кола, психички се припремам. Кога комисијата ми влезе у кола... Крај. Не знаев кај сум, ни која сум, ни гас кај е, ни кочница.
    И човекот ми вика ајде тргај. :o И го држам клучот, незнам кај требаше да го ставам. И тој ми вика, ајде девојко пали ја колата. Абе како да ја палам, незнам да ја палам. И ми текна кај требаше. Го ставам клучот. Незнам да тргнам. :o Што требаше да стиснам? Ај ја заплив, и тргна колава, не повозе ни неколку метра изгаси. Повторно ја запалив.
    Од овде доаѓа страшното. Возам и ми вика вамо оди, онаму.. Абе чоек, не гледаш како ванземаљац се понашав, кај се најде со мене во кола. :D Ме однесе во Дебар маало и по малине улички, ми вика лево, ја место да намалам на кочница, ја зголемив брзина, кога се улетав, кога фатив кривината ги истрескав по дупиките :D И комисијата ме гледа , „Абе што ти е на тебе?“
    „Ништо“ :wasntme:
    Продолживме со возење, кривини како камион да возам вртев, сите дупки ги погодив, кога гледам на ретровизот позади комисијата стегнале зуби, фатиле седиштата, божем ќе полетаат :D

А дома моите ми викаат, како компири да возиш не се замарај.
    Доаѓам дома , ме прашуваат „Како помина???“
    „Е стварно беше како компири да возев“ :D

На Amona, LittlePinky, teddygirl и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Го шетав кучето и се сопнав на ланецот ;(

17. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Пред неколку дена во автубус.
    Се возам јас во автобус, и таман да се симнам доле по скалите -
    Раката ми се превитка некако, дека носев ташна.. нозете ми се сплеткаа и паѓам надоле со тркалање.

И уште се затресувам после `падот` и викам Ауу бе.
    :emo:

На Amona, loverangelx3, Christyn и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    899
    Беше пред некој месец, едно саботно излегување со братучеда ми и неколку другари. Си тргнавме јас и таа во WC и на враќање се сретнавме со момче што нејзе и се допаѓа. Се поздравивме, и таа ми шепна “ааај викни го кај нас на маса, те молаааааа!’’ Му реков јас, ама тој ме слушнал погрешно. Ми вика, “Што? Да те баца?’’ и ме зашлапа сочно. Кој знае колку бил пијан. Му ја летна после тоа и цела вечер не го видовме.
    И денес кога ќе се присетам си мислам само,

Прикачени фајлови:

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    244
    Лела оваа случка нема никогаш да ја заборавам.Бев втора година во средно и како по обичај втора смена одевме на кафе со другарките,седевме колку седевме и појдовме накај школо.И така одејќи јас ми светна во глава да купме со другарка ми заедно една грепка да си ја пробаме среќата.Влегувам јас во лотарија земам 1 грепка , а другарка ми ме чекаат надвор.Ја земам и излегувам и почнав да гребам и гледаме добивка од 30.000 ден.И кога почнавме да викаме од радост , се дереме ко ненормални а луѓето не гледаат и се чудат што е.Се враќам ја во лотарија и на продавачот му викам''ДАЈ МИ'' а грепката до нос сум му ја принела,и овој целиот зачуден ми вика: А КАКО МОЖАМ ДА ТИ ПОМОГНАМ ДЕВОЈЧЕ?И јас: ПА ДАЈ МИ ЈА ДОБИВКАТА ОД ГРЕПКАТА,ја зема продавачот грепката и вика ПА НЕМАТА ДОБИВКА и ја КАКО НЕМА ИМА ДОБИВКА ОД 30.000 ДЕН.(АРНО АМА ЗА ДА БИЛА ДОБИНА ГРЕПКАТА ТРБАЛО ДА ИМА 3 ИСТИ ЗНАКА А ТУКА ИМАЛО САМО 2) и јас целата :$ ja погледнав другаркa ми ,а вработените паѓаа од смеење јас налево круг и да ме нема.После со другака ми се смеевме цел ден :D :D :D :D

На Emma89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    од пред две години:во основно имавме физичко и јас наместо да го сопнам со нога другарот позади мене го сопнав наставникот.и падна. :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:

На Amona и mal.ecka им се допаѓа ова.