1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зини земјо, голтни ме!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Unfaithful18, 2 јули 2010.

1. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    па еднаш бев излезена со мајка ми ...требаше да си купувам нешто..и онака разгледувавме ..
    влеговме во една продавница и си бендисав едно фустанче ама во продавницава имаше скали требаше да се качам горе за да го пробам и само по скали ко се спружив хахахах ептен се усрамив сите гледаа во менее :$ :$ :$

2. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Ова беше во шесто одд. ми се свиѓаше тип од осмо :lol: и кај оди он таму и јас (нели го следам во чекор) :lol: и го гледам оди накај WC и јас и другарка ми (дечишта) се бркаме демек трчаме накај WC-во ииии едно време ми се лизнува ногата и бамм на коленици :D :D :D колениците ми се направија лом од шо беше нечисто, потонав од срам и веќе не ми текна да го следам,а не па брканиџок да си играм :D :D :D

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Се возиме со другарка ми у двокатен и се качуваме горе полупразен беше, слушаме музика и ја пушта литар крви од аца пејович се зафркававме нешто.. ја слушаме песнава и не знам што се деси оддеднаш се вадат слушалкиве и се слуша Све ти дајееееееем , све је твојеееее... Не фати паника онака се вртам кога гледам позади едни дечки од населба што ги знаеме ни се газат од смеење..
    Ќе пропаднев у земја..
    :lol:

На Amona, doutzen, silk и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    Леле денес баш зини земјо голтни ме ...

Требеше да ги менам ластичињата од протезите, и си одам фино лепо на заболекар.
    Имаше едни луѓе и тие чекаа за истото, и наместо да ги прашам нив, отидов тропнав културно..
    Си ја отворам вратата, кога мавнав некој човек го залепив за ѕидот директно, и после аа извини извини..
    пупупу каква фацаааааа.. ми направиии :x
    И докторката како за инет, ај душо излези имаме пациент :doh:
    Ама како сум се устрамила, па и човекот не беше глув кога тропав |(

На Dimkovska123 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  5. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    на одделенски час секогаш имаме некои секојдневни теми и зборуваме со класниот, ама и сите меѓусебе си зборуваат.. и така еднаш, сите зборуваат и класниот прашува нешто, ама никој не одговара, сите прават врева и мене ми се слуша:
    - Дали некој знае што е помфрит ??
    никој не одговора...
    - Абе деца имаме зборано за ова, што е помфрит??
    гледам никој не одговара, па си велам јас ќе одговорам 8) чудно прашање, ама ќе одговорам:
    - Па пржени компирчиња!!
    и наеднаш цел клас се смее, и класниот со нив.. се чудам јас зошто се смеат, и ми кажува другарка ми, прашањето било:
    - Што е КОНФЛИКТ? :tmi: :rofl:
    и се изнасмеав и јас, ама сега кога ќе помислам на тоа, не ми е баш до смеење :|
    и после тоа, прашува наставникот
    - Што е потребно за конфликт??
    и нормално, цел клас - Компири !! - Масло!! - Кечап!! - Сол :rofl: :rofl:

и уште стотици такви случки ми се имаат случено на училиште, ама ме мрзи да пишувам :?:

На Amona, blady, butterfly6223 и 13 други им се допаѓа ова.
  6. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Се запознав со еден дечко, ми се засвиѓа и онака си зборевме. Се знаевме некаде недела дена и така опуштени бевме, се закачавме цело време. И сега ми се јавува еден ден, збориме нешто и почнавме да се инаетиме, ме тераше да му кажам нешто (не ми текнува што точно, некоја ситница) и јас му терам инат и му викам дека нема да му кажам.
    - Ај ма кажи ми.
    - Не може бе.
    - Ајде беее.
    - Не, не, нема шанси.

И така повуци-потегни, он ме тера, јас не па не и се караме како деца.
    И како што бев уморна, се откажав, и викам;
    - Добро ајде: Те сакам!

:o :o Се здрвив!!! Како бе, од каде ми дојде да му кажам дека го сакам после 1 недела познавање :D

Он дали се направи дека не ме слушна или стварно не ме слушна зашто беше излезен, не знам, ама јас си се тешам дека не ме слушнал :D

На Amona, doutzen и LittlePinky им се допаѓа ова.
  7. DaddyDirectioner

DaddyDirectioner Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    8
    Пхахахахахахха ги има многу како на пример кога бегајќи од едно куче паднав на скали и се испружив како жаба.. :D

На Amona му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Зборевме со еден пријател нешто за јадењто ко некои јаделе малку а брзо се поправале а некои јаделе многу и пак ништо.. и јас му пишам
    Тоа е секој има различен оргазам (наместо организам) :tmi: :tmi:

На Amona и LifeLove им се допаѓа ова.
  9. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    вчера вечер со другарка ми
    Седеме во кафич и поминаа едни машки...и јас
    -Видеа не не се поздравија..и после фраери биле... :!:
    А они позади мене стојале... :$ :$ :$ :$ :$

10. greencandle

greencandle Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    ова вчера ми се случи.....
    одам јас сабајлето да трчам...и тука си седи некое девоче.Јас го гледам го гледам ми личеше на една моја другарка и и викам еј како си...
    леле таа ја дига глвата а јас не ја познавам :$ сакав да зине земјата и да ме голтне :D

а исто така пред некое време тука има еден нов парк то го прават ... и бече многу топло и јас морав да седнам на некоја клупа и го видов тука паркот (и си викам морам да седнам тука) јас си седнав и си седам некое време и тие работниците ми викаат сега се исфарбани клупите ке се извалкаш
    :D :D :D :D :D си станав и умрев од срам

11. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    Требаше да идам пред неколку недели на состанок.Со машково си пишувавме некој период и ме покани на кафе.И се договоривме на тоа и тоа место во толку саат.И јас одам таму и пошто носам очила,а си ги забораив дома,не ми се глеаше убаво дали е тој или не е(пошто седеше на едно ѕидче).И јас си викам Ај Моргана ако е тој убаво,ако не е здравје :lol:.И идам таму кај ѕидчето,му шкрапам со прстите и глеам чоекот тој ми ти бил.Душа ми дојде шо не се избрукав :$

На LittlePinky, WarriorAngel и feminium им се допаѓа ова.
  12. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Ме потсети на една моја глупост
    И јас носам очила и еднаш кога не ги носев: седиме на кафе со другарка и таа ме прашува за еден дечко (тој сакаше да излеземе,а јас се правев дека несакам :$ ) а јас и одговарам СО НЕГО ДА ИЗЛЕЗАМ ?!! НЕМА ШАНСИ СО ТОЈ ДИГНАТ ИДИОТ!!! и оноа баш со извичник доволно да ме слушнат сите
    а дечкото седел на соседната маса одма позади мене :tmi: 8)
    за среќа не ми се налути само се изнасмеавме на моја сметка :rofl:

На LittlePinky и fatamorgana123 им се допаѓа ова.
  13. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ова денес ми се случи :tmi: Седиме јас другарка ми и другар ми и збориме нешто и поминува брат му на другар ми,за 4та е и многу е многу убав кога ќе помине јас и другарка ми не зуцнуваме само гледаме :D И овој таман да влезе кај него во двор и налетува братот на другарка ми(мал е и таков е само бељи прави) и се дере ама буквално се дере цело маало слушна:______ Прити те сакала.И овој се сврте,лелелел јас у земја пропаднав ај кај што слушна тој ама и цело маало :tmi: :tmi:

14. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    826
    Незнам зошто јас сум жив баксуз со туристиве во Охрид :tmi:

Чекаме крофни поркај езеро да се направат, редици ехе.. цела чета
    И едни пред нас зборуваа некој јазик, и ме прашува другарка ми
    Абе ова што јазик ќе беше? Јас: Кинески :lol:
    И овој господинов се врти, не бе какво кинески, шведски!!

А Исто така ми кажуваше другарка ми, имало на работа некој келнер
    И видел некј кинез па да седне на маса.. И овај.. Ејј чинк чанг чунг кај да го седниме..
    И овој од таму: Па чинг чанг чунг ќе седне овде :lol:

И после крофните седнуваме на клупа.
    Гледаме фудбалери, т.е цело време се гледавме со нив и се смеевме..
    Сите гледаме Ренова пишува, знаевме, ама другарка ми плавуша, ги прашува
    Where you from? :o А тие ти биле од тетово..

Истата вечер одиме и среќаваме една постара.. Where are Gigolo?
    Има едно жиголо, кафич.. И јас и објанувам само право одма ќе го виш..
    И после ми текна што реков.. И другарка ми и објаснува после, и и вика..
    Биг Жиголооооооо. :D

На BlueHeart, Dog-lover, WarriorAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ivana.0909

ivana.0909 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    228
    идам на пазар со една другарка и она бараше папучи да купи...и застануваме на една тезга кај еден ром и оваа го прашува -Колку ти се папучите?-овој вика 300...и му вика абе може ли за 250 да ми ги дадеш?...овој вика НЕ...А јас црна не го заглеав човеков и му викам АЈДЕ БЕ ЗА 50 ДЕНАРИ ЛИ ЦИГАН КЕ СЕ ПРАВИС?...и тоа башонака убаво си викнав :rofl: абе нездрава работа у пм :D

На Amona, Valentina.Vaki, doutzen и 2 други им се допаѓа ова.
  16. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    266
    Со другарка ми се возиме во автобус и незнам што и тека се развика на цел глас као ненормална:
    -Прслукот што го носиш е оној сивиот што ти го купи мајка ти од пазарче , така? и додека се возевме сите зјапаа во мене :D значи ми идеше на првата автобуска да си излезам ама ми текна дека нема да можам да си се вратам дома :@ :@ :@

17. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    ај пак јас :D.За време на пивофестов бевме излезени со друштвово и јас и една Боркица се изгубивме во тоа гужвите.И застанавме на едно место и ја решив да и пишам порака на овие шо се изгубивме.И кажувам кај сме и да пиши кај се тие.Ја праќам поракава и за две секунди кај оваа шо беше со мене,Боркица стасува порака.Си реков алелуја свемирски сме поврзани со оваа на која и ја пратив пораката.И Боркица ја отвара поракава и глеа,и се смее.Умира од смеа.Ја глеам ја поракава шо и стасала неа,и во себе си викам Моргано мори шо мозок беше..поракава наместо на таа шо требаше да и ја пратам и ја пратив на Боркица.Умиравме двете од смеа. :rofl:

18. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    седевме во кафич еден кај школото негде ии тој ден сум добила,среќа носев црни фармерки кога станав на тоа столчето среќа беше потемна боја не се познаваше флека сум направила бруки,среќа само јас видов кога станувавме

19. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Aххх незнам што чека уште земјава, до сега треба да ме има едно 70 пати проголтано.
    Ќе ви раскажам некои што ми се најтазе.
    Еден ден летово ми се јави една другарка и ми рече дека ќе доаѓа дома за пола сат. Јас баш тогаш станав и бев целата поспана, зошто цела ноќ на компјутер седев. Набрзина зедов пари и тргнав да одам на продавница за да купам нешто (инаку продавницата се наоѓа многу блиску). Така брзајќи само долната пижама сум ја сменила, а горната не. Изгледав како да сум излезена од некој хорор филм, трагокомично. Косата ми беше фатена во пунџа, носев фармерски шорцеви, пижамата горна и патики и за иронијата да е поголема врвките од патиките ми беа одврзани и се мавтаа на сите страни. :lol: И така јас цела поспана си терам до продавница. Влегувам и сите се гледаат во мене ко да сум некој марсовец. Ма јас рецка не мавам, и продолжувам да разгледувам по рафтовите. И до мене имаше еден дечко ме гледа и ми вика, многу убава маица имаш и се смешкаше. Јас се погледнав и што да видам, не сум ја сменила пижамата, а многу бебешки изгледаше, ептен беше детска. Веднаш поцрвенав :$ и ми доаѓаше в земја да пропаднам. На брзина купив некои грицки и со трчање си отидов дома. :$
    Друга случка.
    Едено попладне ми се јадеше благо и си викам ај ќе одам до слаткара да купам нешто благо. И одев така накај слаткарата и таму имаше неколку мали деца седеа надвор. И така јас си терам самоуверено си се чаламам демек сум голема, абе си мислиш минува некоја филмска ѕвезда по црвен тепих. Абе кога сум се акнала во тоа стаклото од слаткарата, еден метар назад се одбив. Ама јако се акнав чудно е што не пукна тоа стаклото :lol: ми се направи огромна џумка, а таму децата прснаа од смеење. И си викам ахх бе дарк, како не те голтне земјава.

Еднаш бевме излезени со мајка ми в чаршија да се прошетаме и таа случајно сретна една колешка од работа и застанаа. И женава ми вика како севикаш девојче ? И јас и велам, ништо добра :?: и женава ме гледа и се чуди, а исто и мајка ми. Ми доаѓаше в земја да проаднам. :drunk:

На blady, Buttterfly, Dimkovska123 и 8 други им се допаѓа ова.
  20. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    409
    Допаѓања:
    1.183
    Шесто одделение бев, ама памтам како денес. Знам дека беше некој празник, мислам Василица и со другарка ми шетаме да собираме пари. Собравме шо собравме и таа ми вика ајде до кај мене да ги поделиме парите. И добро, одиме кај неа, таа беше дома со мајка и. Седнуваме да ги поделиме парите, а на ТВ имаше пуштено некоја снимка од свадба. Јас видно заинтересирана кои се младенците ја прашувам мајката на другарка ми за деталите...ок, ми објаснува жената овај е онај е, небитно кога на снимката гледам жена со големи гради на која и одскокнуваат нагоре, надолу како што игра на орото..И како од пушка јас велам абе свадбата супер сѐ, ама онаа жената како не си ги прибрала ци*ките горе - долу и скокаат. И жената ми вика, абе јас сум, а јас....умрев, пиперка бев, резил... Се извинив, ама џабе, срам ми беше да ја погледнам жената... После тоа некое време не одев кај неа кога беше со мајка и. :worried:ilent: :worried:hock: :worried:hock:

На blady, ColoursOfTheRainbow, xTehUnknown и 21 други им се допаѓа ова.