Зини земјо, голтни ме!

Дискусија во 'Насмевка' започната од Unfaithful18, 2 јули 2010.

1. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.332
    Уште една случка во автобус :lol:. Се качувам, куцнувам карта и гледам кај има слободно место. И гледам едно слободно до прозорот, а на тоа до него еден човек од негде 40-тина години. Ама нема кај да се фатам и ај нека застане бусот на семафори. Застанува, јас тргам натаму да седнам и таман да седнам, шоферов трга и ја немајќи кај да се фатам го зграбив човекот за рамењата. За малку врз него не праднав :$:lol:. Му се извинив и пак си седнав до него :lol:. Тој само ми рече, ништо не си ти крива. После цел пат ми беше срам да ја свртам главата. :lol:

На angelche16, Lolo5, LittleChili и 5 други им се допаѓа ова.
  2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.672
    Допаѓања:
    38.285
    А замисли да бил некој млад згоден дечко? Да ти е милина да го гушнеш. :D

На spacegirl92, Amona, Lolo5 и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.813
    Допаѓања:
    80.631
    Ова беше пред околу две недели...со друштво излезени и ај викаме во луна парк ќе одиме. Се сместуваме во онаа балерината и само што направи еден круг, кога ми дојде едно грозно чувство... дали беше од големата количина сок што претходно ја испив не знам ама мораше да мижам и да се стегам за да не исповратам. А претходно сум се возела не знам колку пати и ништо не ми било. Другарот до мене сеири ми фаќаше ама добро, после се олабавив, прогледав и се стабилизирав. :D Најбитно што не го исфрлив сокот.

На Amona, Lolo5, meckicka и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Jenny22

Jenny22 Активен член

Се зачлени на:
    4 септември 2016
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    75
    E jas ova morav da go.pisam zasto nikkogas nema da go zaboravam8)
    Ova mi se sluci pred 5 god. Bratucedka mi slavese rodenden, jas dojdov so decko mi, normalno i nego go povika i sea rodenden ko rodenden zabava muzika, ama imavme edna mn debela drugarka ama luge stvarno bese mn debela (greota) doagja nakaj mene i mi veli ajde stani da igrame i jas stanav, ete ti bejla pustija nekoja si tazna pesna bas za tango, decko mi igrase so bratucedka mi, a drugarka mi :@debelata)me fati mene bas so mene da igra i ja aj greota da ne i go rasipam keifot koga po 2 min ne znam kako se sopna i odkaj se sopna me poturna i mene padnav legnata na podot a ona vrz mene so seta tezina:$ja umrev od sram site prisutni se zgazija od smeenje decko mi potrca da me digne od podot ja cela pocrveneta pa od sram se smeam i ja bozem da ublazam situacija, a baska i celo telo me bolese od tezinata na drugarka mi, ama sramot si go izedov i toa kako posle toa sednav na masa i ne ni stanav poveke od sram, (facepalm)

На menov, angelche16, Lolo5 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    12.725
    Во трета година средно имав мноооогу секси млад професор по историја,немаше повеќе од 27-28 години.И еден ден си седиме со другарка во ходник на голем одмор, а ходникот скроз празен. Почнав да го оговарам професорот, што би му правела, како би му правела...:rofl: Зборував многу гласно, бидејќи нели празен ходникот и се внесов многу во говорот :lol: И само се отвора врата од училницата покрај која седевме и излегува професорот. И демек озбилен "Добар ден, деца" а го гледаме дека му се смее, се слушнал :o(facepalm) Не сум се појавила на историја цела трета година :$:rofl:

На spacegirl92, menov, angelche16 и 17 други им се допаѓа ова.
  6. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    3.306
    lele majko :rofl:

На Amona, Lolo5, blady и 2 други им се допаѓа ова.
  7. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    3.306
    сеа шо ми се случи.......си пуштив до даске песни од саша ковачевич ко слушам има некој во спратов :doh: :headbang: зини земјо голтни ме значи фкрај сум смотана

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Не бе...можеш на полугодие да родиш, никој нема да примети...(facepalm)

На Amona, Lolo5, sj *O* и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.168
    Vo sluchajov tebe treba da da te goltne zemjata zatoa shto ne primetuvash deka e sarkazam.

На Lolo5 и Someonespecial им се допаѓа ова.
  10. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    А ти да не и асистираше при пораѓање па имаш повеќе информации од мене?

На Amona, Lolo5 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  11. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.168
    Ja ne mozham da i asistiram pri poragjanje zatoa shto ne e trudna, tuku samo gi ismeva "glamstick" prasanjata.
    Se kladam deka i za Blagoduska Marulova si mislish deka e vistinski lik i i replicirash so nekoi "mudri dosetki".

12. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.174
    Благодушка?
    како не е вистинска...во војска заедно бев со неа...

На Lolo5, Kimberly11, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. GoodGirl45

GoodGirl45 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2016
    Пораки:
    1.412
    Допаѓања:
    8.700
    Ова се случи кога бев помала:
    Доаѓаат пријатели на гости и ме прашуваат мене и сесра ми: сега оваа тетка што му е на чичко ти, а јас попаметна демек од сестра ми(помала е) велам швалерка.
    Леле отпосле се приметив што кажав и право дома, важно се вцрвив јас :D:)

На Lolo5, Bojan1470 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  14. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.436
    Влегувам во кинескана продавница да купам огледало. Здогледав едно, го зграпчив и право на каса.
    Продавачката ми вика : извинете огледалото не е за продажба, муштериите кога пробуваат чевли се одгледуваат на него!
    Секундарно ме снема, не се ни свртев да видам дали ми се смеат или не.....

На menov, Lolo5, rustiko и 21 други им се допаѓа ова.
  15. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.025
    Допаѓања:
    48.353
    ^Ме потсети кога бев Србија, влегов во една кинеска продавница, внатре две продавачки од кои едната кинезинка, си местеше роба жената, културно и се насмевнав, таа ми вика mogu li vam pomoci со некој кинески нагласок.... ме фати смеа не можев никако да се воздржам, во фаца и се изнасмеав(facepalm)

На Lolo5, Kimberly11, sj *O* и 3 други им се допаѓа ова.
  16. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.757
    Ова ми се деси во теретана пред неколку недели.Ивежбам што вежбам се уморив реков да излезам малку да запалам една цигара и одам прво на шанкот да си го земам телефонот,но што сум направила? :o Бидејќи некојод типците имал ист тел како мојот сони и истиот скроз и по боја а јас избезумена дека уморна ништо не ми се гледаше пред очи(а мојот тел има маска,но некогаш го носам без маска и шта чеш заборавена цела) и сум го грабнала туѓ тел (facepalm) и излагам сединам да се релаксирам палам цигарче ии ајдее тел да го вклучиме да видиме по фб шо има :lol: ии коа го вклучувам екранот што да видам сее шокиравв коа ми се појави еден страшен пес на позадина од тие шо наликуваат на волк( не ми текнува како ги викаат) :lol: и така се уплашив што не очекував нормално куче да ми се појави и од каде па во мој тел :o :rofl: И само одедна си велам "лелеејјј паа оваа не е мој телл :worried: " и влагам внатре да го вратам и велам "лелее се извинувам незнам чив е тел но јас си го земав, :rofl: бидејќи е ист како мојот сум го помешела" и директ во вецето влегов од срам :lol: Брукии од тогаш внимавам кој е мојот и нонстоп ми е во маската :!:

17. GabyTranceॐ

GabyTranceॐ Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    1.108
    А јас пред три години бев во дискотека со две другарки и пееа Енерџи Бенд и имало некоја песна што се вика снема струја и пеачооовв урлаа снееемааа струјааа и јас се избацувам како бе снема струја кога сијалиците светаат и цел милениум накај мене погледот абе се укопааам.:headbang::drunk:

На Amona, Lolo5, teteks и 6 други им се допаѓа ова.
  18. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.013
    Допаѓања:
    328.016
    :rofl::rofl::rofl:

На Lolo5, Safira26, blady и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Calla

Calla Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    523
    Допаѓања:
    1.522
    Влегувам во продавница да купам храна за животни и ме знае продавачот така, и дури ми наплатува вика како дечкото, и јас мислам ме прашува за кутрето, дека нели така понекогаш за животните викаме, дечко женска... И тој едно да ме прашувал, јас за друго одговарам, викам не е дечко, женска е (мислев помешал дека женско е кутрето, зошто нели одам да купувам за животни, околу нив се муабетите) и во истата секунда ми текнува што кажав, и реков добар, после се разјаснивме амаа моментот беше зини земјо голтни ме :rofl::rofl::rofl:

На spacegirl92, menov, Indiegurl и 17 други им се допаѓа ова.
  20. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.188
    Допаѓања:
    3.306
    ова вчера се деси :P
    значи уше от првото оро...барам еден тип да се фатам до него, и сеа ете се прибливжам си викам ах ете го. го глеам си викам леле шубав по кошула оти носи вентијаги цело време незнам. застанвам до него му викам *името* бееее се врти овај се насмеа ми вика хехе ела ваму и ко го видов овај шо го барав на другата страна тогаш се свестив :rofl: ама овај со кој играв поубаф беше милион пати така да мило ми е :inlove:

На Lolo5, Arthur, Bojan1470 и 3 други им се допаѓа ова.