Значењето на машката невиност кај жените

Discussion in 'Насмевка' started by Feminka22, Oct 30, 2021.

1. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Не ми е битно дали е невин или не, повеќе би ме интересирала бројката на партнерки пред мене.
    Не дека осудувам, него мене не ме привлекува таков дечко што спиел со пример над 15 девојки.

Tanjamm and IM.TMKQ like this.
  2. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Дефинитивно невин да е....да ме гледа таму долу и да се чуди што е тоа.....:wasntme: дотолку невин :$

3. mesecar

mesecar Истакнат член

До толку сум невин

Kasiopaja221 likes this.
  4. tanjita

tanjita Популарен член

Многу ми значи да не е скинат, нејќам да ми го одземе друга тоа што ми припаѓа мене (или како и да беше реченицата во една тема слична на оваа што имаа напишано)
    Не е убаво а мажиња??

5. Orthophill

Orthophill Популарен член

Се потсмевате со невиноста, ко небаре таа е битна само од морално-етички и верски поглед. Ама, се забораваат и физичко-физиолошките проблеми. Секое полово општење со нов партнер, во реалноста значи размена на вируси, бактерии и габички... Секој нов полов партнер - зголемување на колекцијата од СПБ!
    И после плачки - ми открија ваков и таков ХПВ, ама јас само со толку сум спиела, сопругот само со онолку...

6. gladiola37

gladiola37 Истакнат член

A od kade moze da go znaes tocniot broj na partnerkji sto gji imal nema nacin da proveris moze da ti kaze sum bil I so 1 I so 2 a on da bil so 15 primer?

Arjanit2021 likes this.
  7. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Маж не лаже со намалување на бројот на партнерки, може само да го зголеми (имагинарно). :D

8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Стар рецепт од баба ми:
    Ќе ставиш луто пиперче на половиот орган (на твојот) и кога ќе го стави ако не го пржи искусен е, ако го пржи и почне да плаче аматерче е.
    Па за смеење е богами

9. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Мислам оти овде се зема в предвид само еден аспект - перцепцијата на партнерот кон бројот на сексуалните партнери. Тотално се согласувам од здравствен апсект, но не верувам дека некој партнер се грижи за тоа, идентично колку и за бројот, што мислам дека е поврзано со менталитетот. Пример јас не знам ни еден маж од другарите или претходните партнери да одат на редовен преглед (бар 1 годишно) како ние на гинеколог, ама затоа бројката на партнерката е важна и пресудна за начинот на кој ќе те гледа парнетнерот. Никогаш не ми се случило некој да ме праша здрава си пред да имаме секс, затоа ме има прашано кој по ред ми е (јер је тоа круцијално :^))

Темава е во насмевка како што можете да видите за да го возвратиме ударот на мажи кои во темите за женската невиност пишуваа не сакам искористена, обработена девојка небаре се збори за крпа или нива.

10. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Не се потсмевме со невиноста, туку со машката глупост. Нема ништо смешно во невиност, не е темава за исмевање невиност, туку глупавите муабети што ги прават мажите околу таа тема.

crimson, Guns N` Roses and Ljubova like this.
  11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

И крв на чаршафи да има по првиот однос :!: ако нема , го враќам во фабриката , ќе се жалам и оштета ќе барам :!: .

А да , и да го боли губењето невиност :!: . Ако не го боли , лажира .

Feminka22 and mesecar like this.
  12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Мора да го боли
    Чаршафот убаво простри го, да гледс народ што е чисто и недопрено бре.Јагне :lol:

CrazyGirl15 likes this.