1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Значењето на невиноста кај девојката за денешните мажи

Дискусија во 'Секс' започната од TilaTequila, 23 јуни 2010.

1. DaftPunk

DaftPunk Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2013
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    73
    ОК. Јас секој ден низ град гледам барем 4-5 девојки што ми фаќаат око, и тоа од случајност не дека се ѕверам наоколу, на денови за искачање т.е. петок/сабота, бројот низ град се зголемува на едно 10ина, а на самите места стално има бар 5-10 убави девојки, а во поголеми дискотеки и особено летно време, пример во XL знае да има 20-30 убави во една вечер. На одмори да не зборам, пример Грчки острови врие. Така да годишно има сигурно бар 1 500 девојки што "радарот" ќе ми ги забележи ко доволно убави.

Да кажам дека во период од 10 години во Скопје може да се сретнат под 50 убави девојки би било повеќе од апсурдно и статистички невозможно.

2. DaftPunk

DaftPunk Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2013
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    73
    ^Само да додадам, доколку мислеше на 50 со кои си имала личен контакт, тогаш тоа е друго и разбирам да немало толкав број. :)

3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Како што пишав, мислев на општо мажи физички атрактивни по мој вкус што сум ги видела во животот. Под 50, сигурно.
    Ај да речеме дека има некаква смисла тоа што го пишуваш, ама за жена навлезена во 30-тите години... и додај на тоа дека жената не би имала однос со секој кој само и се допаднал физички... Инаку, бројките што ги наведе, 50 мажи кои некоја девојка ги смета за привлечни во неколку години, секако остануваат неверојатни.

Последна измена: 12 јануари 2017
  4. DaftPunk

DaftPunk Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2013
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    73
    Аха, епа во ред тогаш. Те разбрав :D

5. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.163

Vo cel zhivot nemash videno 50 fizichki privlecni mazhi?
    Wow, pa ti imash epten nekoi visoki kriteriumi za ubavina.
    Eve Brad Pitt e sea sloboden, samo ne znam dali gi zadovoluva tvoite kriteriumi.

На lans му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    За работите да бидат појасни.
    http://forum.femina.mk/threads/Оргазам.148/page-61#post-3196175
    Добро, само сакам да ми образложиш прецизно кои гледишта не ти се допаѓаат.
    И знаеш како велат, тоа што најмногу не сакаш да ти се случи, ти се случува, што ако запознаеш некој кој вака размислува?, и многу го засакаш, а шансите не се мали за такво нешто.

Последна измена: 13 јануари 2017
    На КикиМаус му/ѝ се допаѓа ова.
  7. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Саше, имам чуство дека сакаш да ми фрлиш клетва-баш во таков да се заљубам, ако не си го веќе направил тоа :worried:

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Сакам :D, ама за жал немам таква моќ :D, и не ми одговори на моите прашања погоре.

9. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    @Sashko1992 одговорот на твоето прашање би бил оф топик во темава, исто како и последните 2-3 поста.
    Има последна тема за тоа
    http://forum.femina.mk/threads/Анализи-на-членови-од-форумот-со-над-500-мислења.3545/page-41#post-765150
    Еве јавно ти дадам збор дека до крајов на денов ќе ти одговорам во соодветната тема, но барем и јавно да ми ветиш дека нема да се налутиш :D

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sashko1992

Sashko1992 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2016
    Пораки:
    1.114
    Допаѓања:
    1.524
    Во која сакаш тема пиши, не е проблем, и нема зошто да ти се налутам, јас почитувам и луѓе кои пишуваат негативни мислења за мене, ама само ако тие се напишани на нормален и културен начин, не почитувам некултурни, провокативни, навредливи и слични такви мислења, затоа и комуникацијата со луѓето кои пишуваат вакви мислења, ми е таква каква што ми е.

Последна измена: 13 јануари 2017
  11. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Е јбг, ми се може.

На crimson, Nausicaa, Rose96 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.163
    Ne ti se mozhe tebe nishto, ne si laskaj, ti samo ochajno probuvash da se pretstavish kako mnogu "poshtena" devojka, iako nikoj ne zboruvashe za seks, tuku za fizichka privlechnost, a da kazhes deka vo zhivotot ne si videla 50 ubavi mazhi e apsurdno, ni Adrijana Lima nema tolku visoki kriteriumi, zatoa spushti se na zemja.

13. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Ми се МОЖЕ и тоа многу, многу, многу повеќе од тебе што ќе ти се може некогаш.
    И што ти можеш да сториш во врска со тоа? Ништооо...
    :D

Колку си искомплексиран/а. Лесно е да се претпостави од каде потекнува тоа, кога најголем дел од постовите полни со гнев доаѓаат во теми поврзани со секс, машко-женски односи и сл.

14. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.163
    Ti se mozhe samo da glumish ludilo vo virtuelen svet. Vo realnosta idesh so nekoj sasvim prosech tip ili so nekoj grdlak pa si sozdavash virtuelno alter ego so nekoi nerealno visoki i smeshni standardi za ubavina.

15. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Ете го коренот на твоите фрустрации. Полесно ќе се соочиш со сопствениот просек (грдотија) ако веруваш и се тешиш со бесмислиците што ми ги напиша?

16. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.163
    Pogolema besmislica od toa deka vo cel zhivot nemash videno 50 ubavi mazhi ne postoi.
    Da recheme deka imash 30 godini, prvite 15 godini ne ti gi rachunam, ispagja deka vo vtorite 15 godini ti si gledala pomalku od trojca ubavi mazhi godishno?! Eden ubav mazh na 4-5 meseci, a site ostanati grdi?
    I posle jas lecham frustracii?

17. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Ај штом се потресе и заинтересира...
    Немам 30 години, доста под 30 сум, да ти беше исправна светилката, ќе сфатеше читајќи ги моите претходни постови (кои толку те вознемирија).
    Мажите ги делам на:
    - грд;
    - просечен;
    - убав кој не се поклопува со мојот личен идеал за убавина
    - и убав кој се поклопува со мојот идеал за убавина.
    Нормално, само последниот го земам предвид.
    И што тебе те засега мојот вкус и критериуми, па да ми се мешаш (небаре мене ме интересира нешто во врска со тебе и мажите у твојот живот)... и каква врска има сето ова со поштење... Страшна работа.

На ku4ence му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.163
    Od istata prichina poradi koja ti beshe zasegnata so kriteriumite na forumdzijata DaftPunk pa mu se meshahse nego.

19. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Му се мешав и бев засегната у твојата глава. Он фино си напиша дека секој ден по 4-5 девојки му фаќаат око и никој на тоа не се осврна, ниту му попуваше каква женска да си бара, со колку партнери пред него :D, ете толку некој навлагал во неговите критериуми (нешто што едино правиш ти). Чудна му беше математиката кај јасно издвоен дел, па си напраивме муабет без да биде нападнат или навреден, или предмет на инсинуации и тоа е се. И не ми тупи мене веќе со твојата фиксација кон оваа тема и на неа слични.

Последна измена: 14 јануари 2017
  20. doctorgreyxo

doctorgreyxo Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2017
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    113
    Проблем е што сега секое девојче што има 4-5 сексуални партнери го сметаат за курва.И тие муабети се излезени од тој круг пријатели.Ако била со Рајко кој се познава со Трајко а пак таа претходно била и со него и тука се шират муабетите итн итн.Машките со толку партнерки е океј а? А девојче е курва? Јас лично не сум имала ниту еден секс партнер.Ама,сметам дека девојче со 3-4 сексуални партнери или ете од икс причини и повеќе не е курва.И трето, невиноста на машките му значи.. на некои за егото да си го кренат, а некои си сакаат така.. нивна само да е.
    Секој има различно мислење.Според мене девојките во 21 век,со исклучоци се да кажам лесни...повеќето.
    Позз.

На mira.mira му/ѝ се допаѓа ова.