1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Зошто луѓето повеќе го коментираат моралот кај женскиот пол отколку кај машкиот?

Дискусија во 'Психологија' започната од hellocity, 3 ноември 2020.

1. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.689
    Допаѓања:
    11.108
    Од злоба. Злобата зазема толку многу облици и ова е еден од нив. Обично прости луѓе од што немаат попаметна работа, пикираат некоја личност, ако имаат друштво уште подобро, и ќе ја покажат со прст, ќе пробаат да ја исмеат и омаловажат по некоја основа. Таа е "шемата". Ем знае дека за машко ако збори поголема е веројатноста после забите да ги собира, па "удри" по рандом жена.

На hermosa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.706
    Допаѓања:
    9.308
    Поради ДНК материјалот од кој сме создадени, таму јасно пишува дека "жена је за мадраца, не за мудраца" (прарафразирам, на хрватски сум ја чула пословицава). И затоа Каролина Гочева до вчера беше стара мома, а Владо Јаневски најпосакуван ерген. Како пример ги земав, ама ептен еклатантен пример за тоа како нив македонштината ги доживува.

На hermosa и Tanjamm им се допаѓа ова.
  3. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.175
    Zaradi mazinjata prosti vo mk, i obichno se ozboruva za zenite koi tie ne gi dobile zaradi ovie ili onie pricini. Zena koja e sposobna i silna sama da odi vo zivotot bez nekoe nesposobno maze da ja vregja doma i da ja omalovazuva deka '' rucekot ne ti e solen, nisto ne znajs od domakinski raboti hahah'' se osobeno na meta. I losho to e shto i zenite koi se vo brak gi napagjaat ovie slobodnite' 'da bese vo red se so nea ke bese mazena dosega, sigurno nesto i fali. I dodeka vo Edna Germanija privatni te firmi se vodeni od zeni - i toa e normalno, kaj nas sme peshterski luge. I da, primerot so karolina e tocen.

На mode-kristina, MeowMeow, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.