Јас мислам дека е од прегласна музика, ама еден доктор ме убедува и дека ми е од вратот, затоа што имам и вртоглавици и чести главоболки... Ок сум инаку, само во потполна тишина некогаш знае да ме нервира ама ретко.
Jas go pijam toa gingo veke mesec dena i dosega niso air ne vidov od nego .. od noemvri mi susti glavata kako rasipan televizor, i mi vikat imas tinitus - pricina stres. Posle ovoj tvojot komentar deka treba da se eliminira pricinata, ke si kupam dijazepam od apteka i mirna glava da vidam dali konecno ke prestane sè Пред 4 минути РЕДАКТИРАЈИЗБРИШИПРИЈАВИ+ ЦИТАТ
Мене ми е од долгогодишно слушање музика до даска на слушалки. И нормално дека и тинитус ќе ми се јави и оштетување на слухот. Одмарав неколку дена од слушалки ми се поправи малце, ама пак ставив слушалки денес и пак многу силно ми се јави зуење во ушите. Стварно не ми доаѓа памет, може ќе ми дојде кога скроз ќе оглувам
SELENOGIN таблети, 60 таблети. Селеногин (селеногин) е природен препарат развиен врз основа на екстракт од Гинко Билоба и Селен, добиен од екстракт од Бертолетија ексела. Активните состојки на Гинко Билоба и Селена го поддржуваат наводнувањето на мозокот и екстремитетите и имаат силен антиоксидативен ефект. Селеногинот е исклучително погоден за третман на тинитус (тинитус). Селеногин промовира анти-коагулациони процеси во организмот. Помага во намалување на крвниот притисок со тоа што делува како вазодилататор, подобрувајќи ја меморијата и концентрацијата, видот и слухот. Се препорачува за вртоглавица. Се препорачува при закрепнување од срцев удар и мозочни удари. Враќа намалени сексуални можности. Се користи за: Тинитус Намалена меморија и концентрација Висок крвен притисок Оштетен вид и слух Намалени сексуални можности https://viafarm.mk/p/5560/selenogin-tableti-60-tableti
Zdravo imav stesnata vilica staviv protezi eve skoro 3godini gi nosam protezite vilicata se vrati vo normalna polozba dali mozi od toa da pritiska na nekoj nerv i da mi zujat usitee,a navecer imam silen pritisok na zabite
Ве молам, за да не лутам по докториве, кажете кој доктор серизоно сфаќа ситуација тинитус плус пулсирачки тинитус, за каде да барам упат. Бев на орл, ми даде Бетасерк и Неуробион, абер нема од подобрување, сакам да видам што го пресизвикува пулскрачкипт тинитус, ужасен е! Ума денови и обичниов кога е многу нагласен, буквално бучи. Пулсирачкиот е на одредена положба на главата, при наведнување и сл.