ја имам истата туника или џемпер како ќе се нарече ама ни еднаш го немам облечено некако ми е глупаво
Hема да спијам вечер....... ее уште кеш да се имаше... Директива во Милано да ги барам парталчињава Преубави, 10ка!
За вас незнам ама јас многу си го сакам Tally weijl . Еве нешто најново од нив, за мене идеални се. Плус може да крадете на Нова година..јас ќе барам пиџами за мене
____________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________ ____________________________________________________________________________________________